alicia amira escort bestil en luder

Her liva fólk í vøkrum samljóði við náttúruna, hvørjum øðrum og teimum mongu gudunum. Ein eldsál hevur sett sær fyri at bjarga teimum hóttu skjaldbøkunum. Og nógv er at gera við "Havana", meðan tey liggja í havn í Bali. Fýra fólk donera timburmenn til vísindini. Eftir at hava verið í býnum verða tey innløgd á Ríkissjúkrahúsið í Keypmannahavn.

Her standa læknar til reiðar at kanna tey. Í hesi sendingini síggja vit, hvat rúsdrekka og timburmenn gera við svøvn og hug og evni til tað kynsliga. Í Góðu Dagbók stilla nakrir djarvir danskarar upp og lesa upp sínar innastu tankar frá tíðini, tá alt var lív ella deyði, og ein pirra á pannuni fylti líka nógv sum tað, at Berlinmúrurin fall.

Í sendingini gevur Jakob leiðbeining við venjingum ímóti strongd, og Uffe lærir teg at vera nærverandi, meðan tú etur súrepli!

Liðskiparar eru rennarin, Hallur Holm, og rógvarin, Ludvík við Stein. Hvørt fríggjakvøld manna teir sítt lið við tveimum luttakarum. Luttakarar hesaferð, lið A: Ingi Olsen, hondbóltsleikari og Katrin Dagbjartsdóttir, svimjari. Bogi Simonsen, bridgeleikari, Katrin Abrahamsen, fimleikari. Life on the Edge Senditíð Gjestene deler sin historie om sitt forhold til Gud. Ikke alle har blitt født inn i en kristen situasjon fra oppvekst av og veien hjem kan være svingete og utfordrende Deres historier peker på Jesus, og det er kjernen i programmer.

Kós móti fjarum strondum 2. Med livet som indsats. Han er så sikker, at han vover at sætte sit eget liv på spil for at bevise det. I seriens tredje episode vil Andreas vise, at fordi vandmolekyler ligger tættere sammen end luftmolekyler, er det tungere at bevæge sig i vand end i luft,. For at bevise forskellen i modstanden, vil han stille sig foran et våben nedsænket i vand og affyre det - mod sig selv! De første mennesker - Afrika. Forskere har påpeget, at det østlige Afrika var menneskeslægtens arnested, men nyere forskning tyder på, at vi har udviklet os mange steder over hele kontinentet på samme tid.

Kig med og se, hvordan arkæologi, genetik og antropologi til sammen har kastet nyt lys over, hvordan de tidligste mennesker måske udviklede sig. De første mennesker - Asien. Nyere forskning tyder på, at Homo sapiens forlod Afrika langt tidligere end hidtil antaget og blev krydset med en menneskerace, der allerede da levede over store dele af Asien. Kig med og se, hvordan videnskabsfolk er nået frem til denne teori, og hvad det har betydet for vores overlevelse.

The Human Limits II. Michael og Metthew Youlden er tvillinger og taler mere end 20 sprog flydende. Når Elisabeth Sulser lytter til musik, ser hun tonerne for sig i forskellige farver.

For at blive klogere på det må de ty til både astrologen og paparazzifotografen. Derudover har journalisten Lars sin første opgave på bladet. Her skal han fange B. Christiansen til premieren på The Revenant, men det viser sig at være sværere end som så.

Fuckr med dn hjrne IV. Jan Hellesøe undersøger, om han kan påvirke en ung kvindes drømme og styre hendes følelse af kærlighed. Men forsøget viser sig at være mere omfattende, end det først ser ud til at være.

Maleren er ensom og deprimeret, og det er ikke hans eneste problem. For der er et frygtindgydende væsen løs i Arles - og van Gogh er den eneste, der kan se det. Den gådefulde boks Pandorica siges at indeholde det mest frygtede væsen i hele kosmos. Nu er Pandorica ved at åbne sig. Men hvad er der indeni, og kan doktoren stoppe det? Og kan han stoppe de mange intergalaktiske krigere, der også vil have fingre i den mystiske boks? Det vækker doktorens nysgerrighed, så han flytter ind os hos Craig Owens, der bor i lejligheden nedenunder.

For ikke at vække opmærksomhed må den excentriske eventyrer lade som om, han er et helt almindeligt menneske. Det er lettere sagt end gjort Hun elsker sin engelske kæreste, Ian, dybt, men Ian er så optaget af sit arbejde, at han har en tendens til at forsømme hende. Først da tingene tager en tragisk drejning, indser Ian, at han ikke kan bære at miste Samantha. Men som ved et mirakel får Ian en chance til, og nu må han udnytte den til at vise Samantha, hvor meget hun betyder for ham.

For omkring millioner år siden begyndte dette mægtige kontinent at falde fra hinanden. Nye verdenshave åbenbarede sig, bjerge skød op af jorden og over den næste million år blev der skabt syv nye kontinenter, nemlig dem vi kender i dag.

Fra det grundfjeld, som Empire State Building er bygget på til den sydamerikanske sydspids er de to landmasser Nordog Sydamerika forbundet af både geologi og historie. Australien var en del af et superkontinent, og dets ørkener var dækket af store skove.

Oprindelig hang det sammen med Antarktis, men rev sig løs og flyttede nordpå til et varmere klima, der tvang dets dyreliv til at tilpasse sig. Hun begynder at få nye tilbud om managements og agenter, som har set hende i X-Factor.

Sada Vidoo har derudover nu fået mulighed for at udgive en digtsamling, som hun skrev i forbindelse med hendes forvandling til levende dukke. Hun mødes derfor med bogforelæggeren Chris Day, som råder hende til at være sikker på, hvilke personer hun overlader sin karriere til.

Det er altafgørende for hendes fremtid at vælge rigtigt nu. X-Factor-skæbnen er usikker og Sada skal til at overveje om hun skal jagte pladekontrakten eller om hun kan lykkes som sangerinde på en anden måde. Derfor søger hun rådgivning hos hendes musikproducere - The Ballards. The Tonight Show med Jimmy Fallon. Yderligere kiggere de to sangere John Mellencamp og Martina Mcbride forbi studiet. Husbandet The Roots leverer musikalske indslag. Sammen har parret tre børn: Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

Så nu checker han ind på et hotel med sin medskuespillerinde, så de kan lære hinanden bedre at kende, inden de skal have sex på kamera. Nicolas går og venter på svar fra dén casting, der kan betyde hans store gennembrud. Maria er på turné med et teaterstykke, som hun selv har skrevet.

Men det er snart slut, og hun frygter, hvad der så kommer til at ske. Hans sande passion er dog at snakke om blowjobs. Mit liv er stjålet. Hun prøver at finde personerne bag de nederen, falske sexsider den årige Celine bliver generet af. Og kommer på sporet af et større lovescam med radiovært og DJ, Dan Rachlin som hovedperson. De får hjælp fra tre øjenvidner, men sagen bliver ekstra kompliceret, da vidnernes beretninger alle er i modstrid med hinanden. Redningsaktion på Mount Erebus.

I løbet af få timer blev elleve almindelige politifolk kaldt ind og sendt på arbejde et af de mest ugæstfri steder på jorden.

Sideløbende med redningsaktionen forsøgte et efterforskningshold at opklare mysteriet om, hvordan et fly kunne flyve ind i et bjerg i fuldt dagslys. Havde flyselskabet en hemmelighed, der ikke tålte dagens lys? Geologisk er Europa og Asien en del af samme udstrakte landmasse, Eurasia, der er resultatet af en serie af kollisioner, der har skabt de store bjergkæder, dybe dale og kæmpe oceaner, der både er kommet og forlængst er forsvundet igen.

I seriens femte episode vil Andreas vise, at elektricitet altid går den mindste modstands vej - og det vil han gøre ved at bruge sig selv som forsøgsperson! Han vil klæde om - han vil dække sig med metal og blive ramt af lynet. Intervaltræning, kampsport og træning med barn. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger.

Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

Class warfare has never been as fun and dirty as it is in the tiny enclave where the staff is as clever, witty and downright as devilish as their employers. The series centers on a close-knit group of maids who are bonded together by their jobs, life struggles and the melodramatic universe that engulfs their employers. Komplekse kærlighedsrelationer, hemmeligheder og skandaler er nøgleord i disse kvinders turbulente livsrejse.

Hun blev for 3 år siden gift med sin drømmemand, men blot et par måneder efter brylluppet gjorde manden det forbi. Hun er stadig i chok, og har svært ved at give slip på eksmanden. Hun drømmer om, at de igen kan blive kærester. Vivis mand har endelig skrevet under på byttekontrakten, så Vivi kan flytte over i den nye lejlighed.

En dag hun har set frem til længe. Hos Heidi er humøret helt i bund. Dagen er kommet, hvor boet i villaen skal deles, og hun frygter for, hvilket humør hendes eksmand er i.

Jannie er i hopla. Hun føler, at hun har lagt skilsmissen bag sig, og er nu klar til at gøre noget godt for sig selv. Hun vil tage kampen op mod de mange ekstra kilo, hun har taget på i hendes voldelige ægteskab. Hun har brug for at få styr på sine følelser efter en smertefuld skilsmisse.

Hendes eksmand har snart fødselsdag, og hun er i tvivl om, hun skal sende ham en sød besked. Laila skal for første gang deltage i et radioprogram, hvor hun skal fortælle om sin skilsmisse. På Østerbro sidder Katrine helt alene hjemme. Datteren Vega skal for første gang være væk i flere uger, og det bliver hårdt for Katrine.

Heidi har søgt Kommunen om hjælp til en lejlighed, og i dag får hun svar. Nanna er begyndt i aktivering i et fitnesscenter. Amanda Sisse og hendes søster tager på jagt efter en mand til Amanda Sisse, for den unge mor savner en kæreste. Og så er der fuld gang i bryllupsforberedelserne hos Nadja og Rene i Bønnerup Strand. Michela skal i statsamtet med ekskæresten Benjamin, for de to kan ikke blive enige om samværet med datteren Smilla.

Julie har fået mere selvtillid efter hun er blevet mor, og nu skal hun gå modeshow. Og så tager Amanda Sisse sønnen William med på cafe for de to trænger til en hyggedag sammen. De drømmer om et liv i sus og dus i Hollywood, men det kræver, at deres nye kollektion bliver en bragende succes. Wichmann-trioen har haft nok at se til på det sidste og i al travlheden har lillesøster Amalie følt sig lidt overset. Derfor er humøret ikke det bedste og storebrødrene Adam og Joachim gør alt, hvad de kan for at opmuntre hende.

Der bliver kaldt til Amalie-dag og på Amalie-dag er reglen, at Amalie bestemmer alt. Det indebærer blandt andet et længerevarende frisørbesøg og så skal hele familien have ordnet negle. Amalie hjælper også Adam med at få lidt farve i øjenbrynene, men Joachims tidstagning går ikke helt efter planen. Se de tre Wichmanns på slap line i Hollywood og vurder selv, om Adams øjenbryn har fået den rette mængde farve - i aften på Kanal 4.

I mellemtiden er Owen overrasket, da hans mor pludselig bliver indlagt på hospitalet. Men pludselig kommer to sårede betjente løbende ind på skadestuen, og det skaber kaos. I mellemtiden er Amelia tvunget til at konfrontere Owen med sine følelser for ham.

StorebrorJoachim har udset sig en helt bestemt jakke, som han gerne vil have, fordi Kanye West og Chris Brown også har den. Jakke-indkøbet falder dog sammen med den varmeste dag i Hollywood i mange uger, så da trioen forsøger at få arbejdet lidt over frokosten, koger temperamenterne over.

Men heldigvis har de tre Wichmanns fundet en helt bestemt metode til at blive gode venner igen. Se de tre Wichmanns give den gas på bowlingbanen og vurder selv, om det Amalie, Adam eller Joachim, der har ramt den helt rigtige udklædning - i aften på Kanal 4. The medical drama, moving into its tenth season, follows the personal and professional lives of a group of doctors at Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle as they deal with the lives of their patients and their relationships with each other.

Denne gang besøger de: Christine, som gerne vil holde jul med sin kæreste, men han vil bare hellere på motorcykeltur med en kammerat. Jette, som drømmer om at åbne sin egen kage-café, men hun har ingen erfaring med at drive en forretning. Og Tali, som har brug for et godt råd til at få kondom på. Skuespillerinde Anne Sofie Espersen kæmper med at finde en balance mellem arbejde og sin sammenbragte familie, mens tv-værten, SaraMaria Franck-Mærkedahl har sår på sjælen, der skal heles.

One Born Every Minute. With genre-defining production values, filming for 24 hours a day, One Born Every Minute trail-blazes an evolution in the field of reality and documentary television. As ever, the human stories rise above everything else.

The relationship between mothers and their birth partners, and the enduring emotional power of the moment when new life begins, are captured in intimate detail. From the reception desk to the labour ward, from the operating theatre to the birthing pool, we observe the dramatic, emotional and often funny moments that go hand-in-hand with bringing a baby into the world, all shown from the perspective of the soon-to-be parents and family, as well as the hospital staff.

Med nogle af USA's bedste journalister i spidsen efterforsker programmerne hårde kriminalsager, typisk mord og voldtægter. Hver episode tager en sag op, og med ekstrem grundighed angribes sagen fra alle vinkler. Melinda bliver bekymret, da Aiden siger, at han er bange for "skyggerne". Mie og Rasmus har lige købt en familievenlig stationcar, så nu synes Mie, tiden er inde til, at Rasmus må skille sig af med sin elskede motorcykel og jeep. Anne og Tine har investeret mange penge i et nyt firma, som de nu skal til at drive - samtidig med, at både modebutikken på Istedgade og de hjemmegående børn skal passes.

The owners are divided: Enter our feisty and competitive hosts, designer Hilary Farr and realtor David Visentine. Their trademark banter and one-upmanship fuel the family's journey along their emotional and often hilarious road.

Both hosts head out on parallel journeys in an effort to sway the couple. But when the tears clear and the heated conversations come to an end, the audience will be on the edge of their seats. Forced to decide between David's spectacular new home or Hilary's inspired re-imagining of their existing one, will they love it or list it? Real Housewives of Beverly Hills. Mette er en dygtig dressurrytter og bruger mange penge og timer på sin sport.

Desværre har hun også i sin fortid brugt mange penge på et boligeventyr, der endte med tvangsauktion og en stor gæld. Ronnie havde ikke haft store problemer med økonomien før han mødte Mette, men nu har de allerede stiftet gæld sammen for Desuden spærrer Mettes fortid for deres fælles fremtidsdrømme.

Derfor stiller eksperterne hende overfor nogle svære valg, der er altafgørende for eksperternes arbejde. Træffer Mette de rigtige valg har Louise og Gustav nemlig mulighed for at give den største økonomiske håndsrækning i Luksusfældens historie. MasterChef - Danmarks største madtalenter. De håbefulde madtalenter bliver her på tærsklen til kvartfinalerne presset som aldrig før, når de først skal genskabe en af Jonas Mikkelsens Michelin-retter og efterfølgende selv kreere en suveræn ret af nogle af hans yndlingsråvarer.

Hårde konkurrencer, som i sidste ende også koster en af aspiranterne sit MasterChef-forklæde. Bruce indser, at han måske har gjort det helt forkert, når han har forsøgt at komme tættere på Brody. For lækker til love. Gustav vil have en rigtig mand, så han er spændt på at høre, om daten Mathias er aktiv eller passiv. Men for Line er det ikke stiletterne, der er et problemet - det er Kims højde.

Den veldrejede universitetspige Rikke bilver sat op på blinddate med sin tidligere studiekammerat Dennis. Rikke elsker Dennis’ humor og hans røde hår, men kan hun se ham som andet end en god ven. Den to meter høje Daniel keder sig med daten Natasja, så i et desperat forsøg på at få hende til at åbne op, begynder han at spørge til hendes sexliv. Parret har optaget det ene forbrugslån efter det andet og i dag skylder de knap Nu er regnskabets time kommet og regningerne skal betales, men parret har ikke flere penge og rykkerbrevene vælter ind af døren.

Det er især Jesper, der har brugt pengene på en udsvævende livsstil med byture, spillemaskiner og cigaretter. Så nu skal parret finde hinanden igen og blive bedre til at samarbejde om deres økonomi. Derfor bliver det noget af en opgave for Luksusfældens to eksperter at få ryddet op og lagt en plan, der gør at parret hurtigst muligt kan komme af med deres massive gæld, hvis ikke det allerede er for sent. Med kniven for struben. Og ganske kort efter var reklamemanden og sundhedsplejersken restauratører.

Men desværre er der længere mellem kunderne end kragerne ved det fine fynske fiskeleje – og Michael og Michaela aner ikke deres levende råd. Det tager imidlertid ikke stjernekokken Bo Bech mange øjeblikke at konstatere, at parret trænger til et alvorligt virkelighedstjek.

Her drømmes om alt fra kinesisk wok til finere franske lækkerier, og så har Michael og Michaela omtrent lige så meget ”drive” som en Giroklassiker. At være restauratører kræver, at man er nærværende og på, så det er på høje tid at vække de fynske romantikere og sætte tempoet i vejret.

For ellers bliver der næppe nogen lykkelig slutning på det fynske restauranteventyr. I fire par skal de talentfulde aspiranter vælge en sølvklokke og arbejde med råvaren derunder – medmindre de vil tage chancen og vælge en ny klokke og råvare.

Til gengæld er de så tvunget til at arbejde med deres andet valg, hvis de løfter endnu en sølvklokke. Og for de svageste par, der ryger videre til elimineringsrunden, venter sæsonens første udfordring i det udfordrende søde køkken! Med Jakob Kjeldbjerg i spidsen udfordres de modige deltagere i grænseoverskridende holdkampe. Her skal de stå ansigt til ansigt med deres frygt i kampen for overlevelse.

I Ceremonien stemmer alle om, hvem fra taberholdet der skal i den frygtede duel, som denne gang skal kæmpes i meters højde. Hvem kan overvinde sin frygt? Hvem kan spille det taktiske spil? Og hvem ryger direkte ud af konkurrencen? Se med i Danmarks modigste. Indiana Jones og krystalkraniets kongerige. Beskeden, som er fra Jones’ gamle, demente kollega Henry Oxley, ansporer Jones og den unge mand, Mutt, til at rejse til Peru.

Ved hjælp af Oxleys kode finder de et legendarisk kranium, der er lavet af et enkelt stykke kvarts. Hvis Jones bringer kraniet til det rette sted, vil alt ende lykkeligt; men hvis det derimod lykkes sovjetagenten Irina at bringe det tilbage til dets oprindelsessted, vil hun komme i besiddelse af kræfter, som kan bringe den vestlige verden i fare. Den aldrende professor og den unge knægt slår sig sammen med en kvinde fra Jones’ fortid for at bekæmpe junglens farer, Sovjet og det overnaturlige.

Straks efter angrebet begynder hele nationen at lukke ned. Den mystiske figur bag angrebet har taget højde for enhver tænkelig eventualitet - dog er der ét enkelt element, han har glemt i sine avancerede beregninger: Ingen maske, ingen kappe, ikke noget problem. John McClane Timothy Olyphant: Thomas Gabriel Justin Long: Matt Farrell Maggie Q: Medejer Marta kæmper, efter at være blevet efterladt med hele byrden af at køre så stor virksomhed helt alene.

Kan Gordon overtale hendes søn, Jimmy til endelig tage tøjlerne og vende udviklingen af denne forretning, før familiens arv er ødelagt? Det er nu op til N. Hodgins og teamet på laboratoriet undersøger de mange brud på skelettet, mens Brennan og Booth afhører de andre deltagere i stuntet.

Temperance Brennan John Francis Daley: Lance Sweets Tamara Taylor: Camille Saroyan Eric Millegan: Jack Bauer Gbenga Akinnagbe: Erik Ritter Benjamin Bratt: Steve Harris William Devane: President James Heller Tate Donovan: Simon Roberts Sarah Michelle Gellar: Sydney Roberts James Wolk: Zach Cropper Hamish Linklater: Andrew Keanelly Amanda Setton: Julie leder efter midler til at starte sin helsekostforretning op, og Caroline Stanbury er nødt til at gå til sine investorer, for at holde The Gift Library i live.

Dræberfly og supertorpedoer styret af levende piloter. Han ser på traditioner helt fra oldtidens Grækenland til det moderne Amerika. Sådan fanger man en smugler! Nu afslører insidere, hvad der i virkeligheden foregår. Det kan blive dyrt. Programmet byder på et gensyn med de mest spektakulære mål, reportager, interviews og meget andet godt. Højdepunkter fra Serie A. Højdepunkter fra Ligue 1. Gæsterne har i den grad også brug for point, hvis de fortsat skal true Real Madrid i toppen af tabellen.

Højdepunkter fra La Liga. Grundspillet i Superligaen nærmer sig sin ende, men der er næppe nogen tvivl om, at FC København og Esbjerg fB i slutfasen af sæsonen vil være at finde i hver deres puljer. Da de to mandskaber i juli tørnede sammen i 2. Se om københavnerne i deres jagt på mesterskabet kan godt ondt værre for esbjerggenserne, når returopgøret går løs på Østerbro i København. Her sætter vi fokus på alle spillerundens kampe med mål, reaktioner og interviews med spillere og trænere. Gik du glip af rundens tv-kampe, vil du se mål fra de kampe, der ikke blev tv-transmitteret, eller vil du bare have et godt gensyn, så er der rig mulighed for det lige her!

Optakt til Alka Superliga. Gæsterne har for alvor sat jagten ind på en placering i top 3, mens hjemmeholdet AaB kæmper for en plads i top 6, der giver adgang til mesterskabsspillet. Det er alt sammen i Alka Superligaen. Efter mandagsbold på 1'eren står en veloplagt vært i følgeskab af dygtige eksperter klar i studiet på stadion, og sammen serverer de det store overblik over spillerunden og dykker ned i detaljerne.

Du får et gensyn med alle mål og højdepunkterne fra kampene, og bølgerne går højt, når vi debatterer aktuelle emner og sætter ugens hold fra Superligaen. Her har du mulighed for at se eller gense nogle af de seneste spillerunders aller flotteste scoringer i de bedste europæiske fodboldrækker. Calgary jagter en top 3-placering i Pacific-divisionen, som vil give dem adgang til slutspillet.

Kampen kommenteres af amerikanske kommentatorer. I mellemtiden må Ernie bevise sit værd som spion! Men skurkene Grim og Hildy har planer om at stjæle de magiske juveler i 7Ds mine og overtage kongeriget. Deres dragter ligner måske pyjamasser, men de er faktisk Pyjamasheltene! Serien er fyldt med fantasi og gode historier, der viser betydningen af at passe godt på sig selv og på andre.

Guldlok sagde undskyld til Bjørn for at have spist hans grød, ødelagt hans stol og lavet rod i hans seng, og nu er de bedste venner! De to uadskillelige venner render rundt i Eventyrskoven, hvor hver dag er et nyt eventyr. Elenas oplevelser får hende til at forstå, at hendes nye rolle kræver omtanke, ukuelighed og medfølelse, karakteregenskaber man finder hos alle store ledere. Da hun kun er 16 år, har hun et rigsråd, der består af hendes bedsteforældre, hendes ældre fætter, kansler Esteban, og en ny ven, Naomi, som rådgiver hende undervejs.

Elena søger også råd og støtte hos sin yngre søster, Isabel, vennerne Mateo og Gabe og en trio af magiske flyvende væsener kaldet jaquins. På Jorden lever neandertalere en afslappet tilværelse i pagt med Moder Natur og virker godt tilfredse med deres ældgamle bekvemmeligheder. Alle andre steder i galaksen drøner livet dog derudad med Vi følger de tre stedsøskende Tyler, Avery og Chloe, når de prøver at tilpasse sig det at bo sammen og den kendsgerning at deres redningshund, Stan, taler og blogger….

Accellereret Naturtalent , der sender særlige børn i gymnasiet tre år før tid. Chyna og hendes venner fra A. Nu, hvor de igen er forenet, må de lære på en gang at håndtere high school-livet, nogle drillesyge brødre og hinandens forskelligheder!

En af Allys sange bliver indspillet af Austin og bliver et hit, men spørgsmålet er, om hun vil fortælle, at det er hende, der har skrevet den? Det søde liv til søs. De bliver venner med den talentfulde, men lidt for selvglade Jack.

Kan gruppen overtale Jack til at bruge sine evner til at redde kampsportsskolen? Hver episode starter med at en af vennerne prøver at forklare sig ud af nogle bizarre situationer. Luke prøver at barbere sig for første gang. Phineas og Ferb Star Wars. I mellemtiden er stormtrooper Candance på sporet af drengene og forsøger desperart at stoppe drengene fra at gøre tingene værre.

Men hendes loyalitet begynder at svinde ind, da Phineas redder hende, og hun indser at ikke alle oprørerne er dårlige. Kun næbdyret Perry kender til en endnu større fare for universet… en ond videnskabs mand ved navn Darth Enshmirtz har skabt en kaft-dreven alliance tankekontrol-inator, som han har planer om at bruge på oprørsalliancen.

Men denne gang venter en række nye overraskelser. Fra bekymringer og skuffelser til nye venner og store præstationer. Bedste venner når som helst. Heldigvis kan teenagegeniet Barry hjælpe pigerne med at mestre deres nye egenskaber. Descendants - De ondes verden. Den er sjov, grov og totalt skitseret. På sine eventyr får Kirby selskab af sine animerede figurer, som springer ud af papiret og bliver en del af hans verden.

Ambar er rasende og bruger sine strategiske evner til at skabe forvirring både hos Luna og Matteo. Simon bliver meget såret og giver Luna en besked, som vil ændre på alt. En gamers guide til det allermeste. For at kunne klare sin nye livsstil fokuserer han på venskaber og visualiserer livet som et computerspil. I mellemtiden bliver Tony jaloux på Jessies venskab med Betjent Petey.

Bennett lægger en plan, der skal få Chloe og hendes legekammerat til at blive venner igen. Mysteriet i Gravity Falls. Find de gemte ting eller figurer, som kan hjælpe dig med at løse de gemte indkodede beskeder og knække koderne.

Da Mason, den kongelige rådgiver for de kongelige på øen Kinkow, dukker op på deres skole, finder de ud af, at de er arvinger til øens trone. Og efter at Mason har fortalt Brady og Boomer om deres slægt, går det lige så stille op for dem, at deres liv skal til at ændre sig dramatisk. Miley Cyrus og hendes countrymusik-far, Billy Ray, spiller hovedpersonerne i denne musikalske komedie.

Og hver gang Raven får en fremtidsvision ind i sit hoved - så plejer det at gå meget galt.. Held og lykke Charlie! Teddy filmer en video-dagbog, der skal give Charlie gode råd om, hvordan man "overlever" som medlem af den elskelige dysfunktionelle Duncan-familie. Magi på Waverly Place. Alex, Justin og Max er ikke bare helt almindelige børn, de er også i lære som troldmænd, og de konkurrerer indbyrdes om at blive den bedste troldmand! Kun den bedste af de tre får lov til at beholde sine magiske evner, efter de er fyldt atten år.

Konkurrencen mellem de tre søskende overgår det almindelige, da Russo-børnene finder ud af, at de kan bruge deres magi til hvad som helst fra huslige pligter til at blive kvit med hinanden! Drengene hjælper Diego med at male Art Rebel studiet færdigt, og det hele ender i en kæmpe malingkrig. Nu bliver hun stillet over for nye udfordringer på Studio I næste sæson kommer vi til at se en mere optimistisk og selvsikker Violetta, der lyser op på scenen sammen med sine venner.

Men det er ikke alting, der går nemt for Violetta, for hendes far følger hende overalt og er lige så overbeskyttende som altid. På Studio 21 dukker en ny, mystisk klassekammerat imidlertid op i hendes liv, og endnu en gang kommer Violetta i tvivl om, hvem hendes hjerte tilhører. En ny sæson med musik, dans, venskab, nye personer, nye romancer, men samme magi! Packages From Planet X. Sammen med bedstevennerne, Troll og Amanda, prøver Dan at løse mysteriet om, hvorfor kun han kan åbne de ekstremt morsomme, nogle gange pinlige og ofte farlige pakker… samtidig med at de skal sørge for, at pakkerne ikke falder i hænderne på den lokale, onde alien, Copernicus og hans følgesvend, Calamary, der ikke vil vige tilbage fra noget for at få fat i pakkerne og erobre hele verden!

Programmet er for alle og opmuntrer børn i alle aldre og med forskellige evner til at "prøve sig frem" og være deres egen kunstner. Stan ved ikke, hvad han skal sige og undgår derfor Avery i stedet for at prøve at hjælpe hende. Imellem tiden lyver Bree over for Chase for at komme ud af deres aftale, hvilket får Chase til at bruge sin overtag-app, så han kan manipulere med hende.

Milo er en eventyrsøgende festlig fyr, der deler akvarium med sin kejtede lillebror, Oscar, der helst vil blive derhjemme. De bor lige ved siden af Bea, en overdramatisk guldfisk, som Oscar er hemmeligt forelsket i.

Sammen spreder deres eventyr sig fra at handle om det letgenkendelige pres fra skolen til at slås mod de mærkværdige, surreelle og tegneserieknyttede farer, der lurer i akvarierne i nærheden og uden for dyrehandlen. Hver dag finder de på nye fantasirige opfindelser, alt imens deres misundelige storesøster, Candace, prøver at sladre om dem til mor. De kan bygge en rutsjebane i baghaven, surfe på forstadens tidevandsbølger, eller rejse tilbage til forhistorien.

Samtidig lever familiens ikke alt for smarte husdyr, næbdyret Perry, et dobbeltliv som hemmelig agent, der i hvert afsnit kæmper mod den ondskabsfulde Dr. Deres mission er at fange onde væsner, Akumaerne, som kan forvandle hvem som helst til en superskurk.

Når de redder Paris forvandles de til superhelte: Marinette bliver Ladybug, og Adrien bliver Cat Noir. Han er en deltidshelt der, sammen med sine venner Sasha og Bo, zapper til andre dimensioner for at hj ælpe helte i nød. The Graham Norton Show. Come Dine With Me. Homes Under The Hammer. Life on the Edge. Worst Car in the History of the World. Pop up - Spis Ærø. Kan man bygge en restaurant fra bunden og bespise mennesker med flere retter på bare 12 timer?

Følg kampen mod uret på Ærø i det sydfynske øhav, hvor udfordringen tages op i den lille havneby Marstal. Her må Claus Meyer både til lands, til vands og i luften, når frivillige hjælpere skal hverves og de lokale råvarer til aftenens menu skal i hus.

I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold. Find min familie III. Gennem dette tv-program får de hjælp til at lede efter slægtninge, som er forsvundet for dem, og som de ikke selv har mulighed for at opspore.

Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit går det lidt for langsomt, når Jess Holm Sørensen afholder fiskeauktion, og det går ud over humøret.

Hos Haderslev Auktion sidder kræmmerne Jørgen og Tove klar til kamp, når der ryger et særligt spejl under Hammeren. Kender du typen Hvem er mon den kendte dansker, der holder møder i sit drivhus, farvekoordinerer sin bogreol og drømmer om at eje en gammel Land Rover? Gæt med på Facebook og snak om programmet med KenderDuTypen. Peter Ingemann besøger også det trendy Vesterbro samt Christianshavn og en helt unik lejlighed indrettet i et gammelt pakhus.

Bedre bliver det næsten ikke. Peter Ingemann byder også på en smuk gammel villa i postnummer , inden sidste - og største - udfordring: En smuk villa i Holte solgt af en kendt tidligere top-fodboldspiller. Under jagten på afdødes banemand må Columbo tackle både The Lakers og en luder, der misforstår hans interesse. Paul Hanlon Dean Jagger: Walter Cunnell Jeremy Paul Kagan: En lille pause med Søren Ryge. Midt under besøget bliver fiktion med ét til virkelighed. For pludselig lyder der en eksplosion, og da røgen har lagt sig, er den berømte tiara kendt som "Queen of Tara" forsvundet.

Jessica går på jagt efter tyven, men snart må hun også finde en morder. Frank var kaptajn i luftvåbnet. Under en storm over Alaska forlod han sit fly sammen med resten af mandskabet undtagen sergent Gagliano. Nu er flyet blevet fundet, og det samme er Gaglianos lig. Men var det virkelig Frank, der myrdede Gagliano? Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder.

Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. Følg med når Hans Hedegaard fra Frederiksberg Auktionshus bliver så overrasket, at han er nødt til at hive kameraet frem til dagens eftersyn.

Hos Sjællands Bilauktion skal der til dagens auktion ryddes op - koste hvad det vil. Og på Kopenhagen Fur skal der i dag sælges skind for en halv milliard kroner.

Mød hendes redaktør, Pernille Wass. Esben Smed spiller psykisk syg i ny film. Hej SKAT - kan jeg afskrive ægteskab som investeringstab? Hør sjove historier fra livet som medarbejder hos SKAT på årets travleste dag. Ulla Essendrop og Mark Stokholm står klar med Aftenshowet kl. Ayoe er studerende og Morten er netop startet op som selvstændig DJ. Noget de er gode til er at handle. Faktisk lidt for gode. Det ender nemlig ofte med at de begge køber ind og ofte også det samme.

Det bliver til en hel del dobbeltindkøb der koster en hel del penge. Ayoe skal i køkkenet og forsøge sig med billige, lækre og hjemmelavede snacks til datteren Risle på 2 år. DR Dokumentar har fulgt behandlingen på Børneog Ungdomspsykiatrisk Afdeling i Odense og de dilemmaer, som lægerne og familierne står i hver dag. Sofie på 15 år er stukket af fra afdelingen. Hun vil ikke have behandling for den spiseforstyrrelse, som lægerne ellers mener er livstruende for hende.

Jess på 12 år får det værre med sine tvangstanker, og nu skal personalet og familien tage stilling til, om medicin skal være næste skridt i behandlingen. I dag er øerne plaget af fattigdom og kriminalitet, og de unge flytter væk. Danmark havde slaver og sukkerproduktion på øerne i flere hundrede år, og nogle kræver en undskyldning og erstatning til befolkningen for Danmarks tid som koloniland. Kort efter begynder den erfarne politimand at grave i sin karrieres sidste sag.

Hans datters svigerfar er forsvundet. Det er en hændelse, der trækker spor tilbage til Den Kolde Krig og ripper op i dystre familiehemmeligheder. Baseret på Henning Mankells roman. Det samme gør Wrattens egne folk, deriblandt hans psykopatiske nevø, Jay. Nu har den gådefulde Gatehouse fundet frem til Wrattens chauffør, Dixon, der er et muligt vidne til drabet. Gatehouse lover at hjælpe Dixon, men kan chaufføren stole på ham? Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

Gidseltagerne forlanger at få saudiarabiske al-Qaeda-fanger løsladt, ellers vil gidslerne blive dræbt ét for ét. Mens Ros forsøger at komme i kontakt med sine kolleger, får Adam mistanke om, at gidseltagerne har en skjult dagsorden. Skrædderen og designeren, Pauli Tvilling, tager på den helt store loppetur i Nordsjælland. Her finder han haute couture, der vækker minder, fra hans tid i et parisisk modehus. Jesper Bo Hansen besøger sin kræmmerven, Pallemanden, og finder en helt særlig stol.

Det er frem med albuerne, når Rikke Fog Sørensen tager på loppemarked på Falster. Men også multe og mandler får en tur i rygeovnen, så aftenens menu står i røgens tegn. Gæssene på Kastaniegården er nu blevet så store, at de får et større kar til at bade i. Frank piller en gammel gadedør ud af en ejendom i Aarhus. Ikke for at få uddannelsen, men for at få den SU, der følger med. Med årene er det blevet til Det er dog ikke noget, der forarger Stinas veninde Katja.

Da Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Carsten Linnemann konfronterer Stina med misbruget af uddannelsessystemet, erklærer veninden: Hun er startet i kokkelære med en intention om at gøre den færdig, og samtidig har hun bedt Luksusfælden om hjælp til at rydde op i gælden, der er vokset til Men der skal voldsomme ændringer til. For Stina er i lære næsten kilometer fra sit hjem, så enten skal Stina finde sig en ny læreplads, eller også skal hun flytte både sig selv og sine børn kilometer og slå sig ned tæt på sin læreplads.

Er hun klar til at slå sig til ro, eller vælger hun at fortsætte sin rodløse tilværelse uden styr på hverken gæld eller fremtid? Dagens første udfordring byder nemlig på den klassiske juleret grønlangkål og medisterpølse – men med deltagernes eget personlige tvist.

I den anden og afgørende udfordring bliver de fire tilbageværende deltagere endnu engang introduceret for en klassisk juleret – men denne gang er det i dén grad med Masterchefs eget tvist! Deltagerne skal kæmpe sammen i par og hvert par skal lave den samme ret. De skal naturligvis smage ens og se ens ud, men der er én mindre udfordring: Der er en stor væg imellem parrene, så de kun kan snakke sammen, men ikke se hinanden.

Det giver virkelig anledning til frustrationer i køkkenet. I dagens anden udfordring skal de sidste 3 deltagere ud i en ”kokkens efterfølger”, hvor de skal forsøge at følge med, når Jacob Mielcke kaster sig ud i sin version af juleand.

Skip har brug for hjælp, som kun Will og Jack kan give ham. Grace og Karen opfører sig ikke særlig pænt overfor den nye, lækre fyr på arbejde. Scott overvejer at overaske sin eks og Lamar agerer fredsmægler mellem Khloé og Rob. Real Housewives of Beverly Hills. Sex and the City: Carrie er dog nu i et fast forhold med hendes store kærlighed Mr. Big, og deres bryllupsplaner begynder at tage form. Hun planlægger den store begivenhed med veninderne, men pludselig må Carrie sande, at det virkelige liv ikke er som et eventyr.

Lejlighed, venner og hun optager alle Oprah Winfreys shows. Nu hvor hun har vundet det store lotteri, har hun også 83 millioner dollars. Det eneste hun mangler er en måde at vise verden, hvem hun virkelig er.

TVstationen afviser hende blankt, da hun forsøger at ændre gevinstoverrækkelsen til en åben diskussion om hendes seksuelle erfaringer.

Men med penge på lommen tager hun til Los Angeles for at overbevise to tv-producer brødre om at producere hendes helt eget talkshow. Uanset hvad det koster. Om alt, fra ballet til neutralisering af hunde. Hun er klar til at indtage verden, men er verden klar til Alice?

Special Agent Ziva David. Offeret, en mand med mange fjender, var en "fixer", som sørgede for at hans kunders problemer blev "løst". Aubrey er rystet over informationer, om hans fars liv. Angela og HOdgins fortsætter med at arbejde på deres vakkelvorne forhold.

Brennan og Booth modtager Christines første karakterbog og adfærdsanalytikeren, Karen Delf inviterer Aubrey på date. Offeret var nylig blevet smidt ud Ian Jansen, en af gruppens bedste sangere, hvilket får Booth og Aubrey til at sætte spørgsmålstegn ved Ian og andre nuværende medlemmer af gruppen, og nogle af stjernerne i den konkurrerende kvindelige gruppe, deres indbyrdes forhold og hvad kunne har ført til mordet på en af deres egne.

Overraskende oplysninger om Aubreys egne collgeerfaringer bliver bragt frem i lyset. Hodgins ansøger om at komme med i en eksperimentel nerve-regenerering undersøgelse.

Booth forsøger at planlægge en sommertur med Parker og en ny praktikant slutter sig til Jeffersonian lab. Han vil helst gå meget hurtigt frem, så Tamra tror der ligger noget under. Mindy og Tamra sætter sig for at finde ud af hvad han har gang i. Hank mister Charlotte og får i stedet en tv-vært, som deltager i en fest hos Newbergfamilien. Evan og Paige opdager at de måske venter endnu et barn. Hard Merchandise og Wicked Pissah bliver på land.

Hvis beslutning er bedst? Karls lod bliver oversvømmet, og pludselig er hele hans sæson i fare. Leigh har travlt med en vigtig reparation på et - et tilstoppet toilet. Gary vender tilbage til gamle jagtmarker. Hans tester byens vandforsynings pH-værdi. Men hvordan hænger disse spor sammen? Stillingen er tæt og Liverpool har brug for point for at holde førstepladsen i gruppen. Tag med på europæisk eventyr, når vi blænder op for Liverpool-Spartak Moskva live fra Anfield i Liverpool.

Minden - Hannover-Burgdorf m. Denne gang står det på opgøret mellem Minden - Hannover-Burgdorf. Mosconi Cup, der samler de bedste nine-ball-spillere i verden fra den 4. Premier League World Show. Programmet går bag scenen på verdens bedste fodboldrække, og dækker emner som transfernyheder, touropdateringer, samfundsarbejde, og ser også på, hvordan de udenlandske spillere lever i England og meget mere.

Pittsburgh Penguins-New York Islanders. Zur rager en girafunge med hjem fra Afrika. Bedste venner når som helst. Heldigvis kan teenagegeniet Barry hjælpe pigerne med at mestre deres nye egenskaber. Held og lykke Charlie! Teddy filmer en video-dagbog, der skal give Charlie gode råd om, hvordan man "overlever" som medlem af den elskelige, men dysfunktionelle Duncan-familie.

Hver episode starter med at en af vennerne prøver at forklare sig ud af nogle bizarre situationer. Tag med dem på et bjergeventyr under nordlyset! Elenas oplevelser får hende til at forstå, at hendes nye rolle kræver omtanke, ukuelighed og medfølelse, karakteregenskaber man finder hos alle store ledere.

Da hun kun er 16 år, har hun et rigsråd, der består af hendes bedsteforældre, hendes ældre fætter, kansler Esteban, og en ny ven, Naomi, som rådgiver hende undervejs. Elena søger også råd og støtte hos sin yngre søster, Isabel, vennerne Mateo og Gabe og en trio af magiske flyvende væsener kaldet jaquins.

Der er racerløb i Madrid. Mysteriet i Gravity Falls. Find de gemte ting eller figurer, som kan hjælpe dig med at løse de gemte indkodede beskeder og knække koderne. Accellereret Naturtalent , der sender særlige børn i gymnasiet tre år før tid. Chyna og hendes venner fra A. Serien, skal Mavis navigere gennem sit liv uden sin far Dracula og finder ud af en af de få menneske og monster sandheder: Det er surt at være teenager.

To på flugt - serien. Imens giver mor ungerne en madlavningsudfordring da de brokker sig over hendes mad. Da en savnet kusine dukker op, må familien Cooper beslutte, om de kan betro hende deres spion-hemmelighed. Cooper går undercover som regeringens nyeste hemmelige agent! Tag med på hendes rejse hvor hun lærer, at det der med at vokse op i en spionfamilie betyder, at man deler enhver mission. Joaquin finder sit kald takketvære Gabo.

Gabo taler med sin mormor og Filipe. Amadeo finder noget i tabletten. Men så dukker hendes vilde og rebelske storesøster Bex op, og denne gang er det ikke bare et lynvisit.

Bex vil have styr på sit liv, og det resulterer i, at hun lægger Andis i ruiner. Flugten til den Bioniske Ø. Med ankomsten af flere bioniske børn, vil holdet stå overfor flere udfordringer end nogensinde før. I mellemtiden hjælper Bertram Emma med en audition og Zuri forsøger at blive mere selvstændig.

Star Wars Forces Of Destiny. Luna er tæt på at opdage noget om fotoet. Alfredo danner sig en mening om Rey og Sharon. Descendants - De ondes verden. Miley Cyrus og hendes countrymusik-far, Billy Ray, spiller hovedpersonerne i denne musikalske komedie. I mellemtiden opdager Zuri, at Bertram ikke kan køre på cykel. Trent stjæler og indspiller Austin og Allys nyeste sang og opnår øjeblikkelig succes. Pressen får nys om, at der er opstået en dyst mellem Austin og Trent, og pludselig skal de to berømtheder optræde sammen i en kendt tv-talkshow.

Da Mason, den kongelige rådgiver for de kongelige på øen Kinkow, dukker op på deres skole, finder de ud af, at de er arvinger til øens trone. Og efter at Mason har fortalt Brady og Boomer om deres slægt, går det lige så stille op for dem, at deres liv skal til at ændre sig dramatisk.

Da de er bedste venner, gør de alting sammen - bl. Yo, min ven er et spøgelse. Sammen bliver de et fantastisk makkerpar til at opklare forbrydelser. Samtidig forsøger de at finde ud af mere om Melchiors mystiske fortid. Teddy filmer en video-dagbog, der skal give Charlie gode råd om, hvordan man "overlever" som medlem af den elskelige dysfunktionelle Duncan-familie. Jade er fallit, og hun forsøger at fremskynde sit bryllup med German, Violettas far, for at sikre sig selv økonomisk.

Violetta ser Ludmila og Tomas tale med hinanden og bliver overbevist om, at de to er forelskede. Mens hun søger indspiration, ser hun en mand, som bliver smidt ud af en park for at fodre duer. Hawk Moth bruger mandens raseri til at forvandle ham til Mr. Magi på Waverly Place. Alex, Justin og Max er ikke bare helt almindelige børn, de er også i lære som troldmænd, og de konkurrerer indbyrdes om at blive den bedste troldmand!

Kun den bedste af de tre får lov til at beholde sine magiske evner, efter de er fyldt atten år. Konkurrencen mellem de tre søskende overgår det almindelige, da Russo-børnene finder ud af, at de kan bruge deres magi til hvad som helst fra huslige pligter til at blive kvit med hinanden! Candace jagter dem i en mumiedragt. I et forsøg på at blive den næste store sangsensation melder drengene sig til en konkurrence.

Vennerne finder et hemmeligt sted, hvor de på trods af skolens strenge regler kan udvikle deres venskab og fælles passion for musik.

Henry vil gerne prøve at surfe lige som sin bror, men opdager, at han har brug for hjælp til at overvinde sin frygt for de store bølger. Come Dine With Me. Would I Lie To You? David Mitchell Lee Mack. Live At The Apollo. The Graham Norton Show. He sees the critical physical side effects of the condition and learns about the challenges doctors, patients and their families face.

James May's Cars of the People. He encounters classic E-Types and Mustangs. Host Phill Jupitus Sara Pascoe. Dark States - Trafficking Sex. Louis discovers a subculture that breaks normal moral codes and learns about the complex relationships between prostitutes and their pimps. Life and Death Row. Bush singing U2 songs. Der er Axel Salto vaser til salg som er vurderet til over en halv million kr.

Alexa skal i aften både jonglere telefoner på Axel Salto salget og på podiet som sidste auktionarius når hun svinger hammeren over sølvet som det sidste på aftenen. Jespers søn, Frederik derimod er taget afsted til Hobro i jagten på et meget sjældent Finn Juhl møbelsæt han for 3. I skranken er der altid overraskelser når danskere får vurderet deres sager af de kyndige eksperter. Marskandiserparret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen afprøver en ny måde at handle på i Nordjylland, på de såkaldte kommissions-loppemarkeder.

Og Søren Falk har store planer om at opkøbe hele stande fra andre handlende på et loppemarked i København. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. I første episode bliver Anders inviteret på grindehval hos en bedstemor. Fårene skal klippes og tælles. Et af øens sidste ægtepar overvejer hvornår de skal flytte. Og så får en længselsfuld kæreste sin sømand hjem.

Tina Müller ser på, hvilke sunde egenskaber det lille løg gemmer på og tester, om man kan fjerne hvidløgsånde. Adam Aamann giver tips og tricks til, hvordan man anvender hvidløg bedst muligt i maden.

Og så får han hele Bazar Vest i Aarhus til at dufte fantastisk, når han sammen med en lokal laver mad med masser af hvidløg. Smagen af et juleeventyr - Snemanden. Det sætter kageeksperten Tobias Hamann-Pedersen sig for at finde ud af, og til at hjælpe sig inviterer han en af Danmarks bedste fortællere, Ole Thestrup. Sammen dykker de ned i eventyret, hvilket blandt andet sender Tobias i haven med en motorsav og en isblok på størrelse med et køleskab, og det er en begejstret Ole Thestrup, der til slut får lov at hugge hul på den færdige kagefigur med dejlige overraskelser.

Efter besøget inviterer Harry impulsivt Nancy ud. Han ved ikke, at den 'idealistiske' projektmager i virkeligheden er en udspekuleret plattenslager, der er i færd med at lænse ham for en formue.

En af landets fineste antikhandlere, en marskandiser og en auktonarius lever af at rejse rundt i jagten på det gemte guld, og i Skattejægerne følger vi med dem ud på opdagelse. I første program møder vi blandt andre Poul fra Sydfyn, der hele livet har samlet på lige lovlig meget. Nu vil han gerne spæde pensionen op ved at sælge ud. Og så får antikhandleren Lasse færten af en sølvkande til mange tusinde kroner. I denne uge besøger kunsthåndværkerne smykkedesigneren Marika i Aarhus.

Det bliver et par dage, hvor der skal arbejdes i meget mindre skalaer, end de fleste af deltagerne er vant til. Produkter fremstillet i sølv kræver præcision og finesse. Det volder især problemer for træmanden Kasper og smeden Charlotte. Gintberg på kanten - Thyborøn. Turen går denne gang til Thyborøn, hvor Jan bl. Og så kan man jo dårligt besøge Thyborøn uden at tilbede byens lokale skjalde, Tørfisk.

Alle indtrykkene ender i et stand-up-show, hvor Jan Gintberg giver byen og dens borgere en stor satirisk krammer. Polen-Ungarn k , direkte. Det er næstsidste spillerunde, der tages hul på, og begge hold vil givet have brug for point i dag. Ungarn har tidligere ofte spillet med om medaljer, men det har knebet med at holde topniveau i de senere år. Nu er det op til holdets danske træner Kim Rasmussen at skabe succes, og han bør være godt forberedt. Indtil sidste år var Kim Rasmussen nemlig træner for dagens modstander, Polen, som ved VM for to år siden overraskende nåede semifinalen under hans ledelse.

Shanes eventyrlige Jul hos Maise Njor. Sammen med Maise, hendes tre døtre og hunden Karl skaber Shane juletræspynt, pakker gaver ind og pynter det festlige julebord. Det bliver jul med skønne farver, masser af glimmer og meget sjov. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi. Samtidig er Harry nedtrykt og forvirret, da Nancy meddeler, at hun vil lægge deres forhold på is. Endnu ved han ikke, at hun er en plattenslager, der er ved at lænse ham for en formue.

For det viser sig at 1 ud af er den ægte varer og det ville være et slemt slag for troværdigheden hvis Auktionshuset solgte kopikunst.

Han har en af de største private samlinger af dansk kunst og mange af disse værker er købt gennem Auktionshuset.

De udstilles nu i New York og i den forbindelse er Jesper Bruun Rasmussen naturligvis inviteret til ferniseringen. Imens den rutinerede ejer hygger sig i The Big Apple, har vurderingsog salgsdirektør Kasper Nielsen en unik mulighed for at lukke en vigtig handelsaftale med en af antikvitetsmarkedets største spillere i Europa, Mads Holst. Så Kasper Nielsen kommer på en hård prøve når han skal overbevise den professionelle købmand Mads Holst om, at Auktionshuset er den rette samarbejdspartner hvis han vil sætte sine smukke møbler på auktion.

I skranken får eksperterne fingre i alt fra Barbiedukker til vielsesringe i deres forsøg på at indfri danskernes drømme. Der er dog mange andre ting, man kan bryste sig af, når man kommer fra byen, der det seneste år har været udnævnt som Europæisk Kulturhovedstad. Der er nemlig ingen tvivl om, at titlen har genereret et særligt fokus på den jyske hovedstad, og i kølvandet er der fulgt en række mere eller mindre spektakulære begivenheder.

Pil finder hende og overtaler hende til at gå med i Nisseskolen. Selma går ud i haven får at lede, men hun finder ikke Julius. Sendes med synstolkning på DR1Syn. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og klør for at netop deres landsby skal overleve.

De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. I tredje afsnit er købmanden i Horbelev Joachim Cyrill i lokalradioen. Anders Rasmussen giver efterskoleelever gode råd til hvordan man får succes. På Mandø skal både Niels Kristian og hans kone til fastlandet og hjemme ved Jørgen Søvndal er dørene altid åbne. Men Kontant kan afsløre, at online dating kan være et minefelt af falske profiler, betalingsfælder og folk, der ikke er den, de giver sig ud for.

Jakob Illeborg finder frem til et firma, hvor en lang række ansatte lever af at skrive falske kærlighedsbeskeder på en datingside. Vi er med, mens en mandlig ansat, "Susan", snyder en stribe intetanende mænd. Hvordan løser vi boligmanglen i byerne? Ask Rostrup tager to toppolitikere med på byggeplads for at finde ud af, hvordan politikerne vil sikre billige boliger. Er løsningen at gøre boligerne billigere ved at stille færre krav til byggeriets udseende, højde og størrelse, eller skal samfundet poste flere penge i nye almene boliger, der er til at betale?

Mordene i Brokenwood III. Da kisten ved et uheld vælter, viser det sig nemlig, at det ikke er Declan, der ligger i den - men derimod en ukendt ung kvinde.

Hvem er hun, og hvordan er hun havnet i Declans kiste? En ny sag for Mike Shepherd. En sigøjnerkvinde findes myrdet i sin vogn, mens hendes døve mand sover rusen ud.

Endnu en kompliceret mordsag for Taggart og hans assistent Mike Jardine. Jim Taggart James Macpherson: Mike Jardine Iain Anders: Den pensionerede musiklærer Arthur Leggott findes myrdet, og Barnaby går på jagt efter et motiv, der kan føre ham til morderen. Og da et hidtil ukendt nodemanuskript af den berømte komponist Joan Alder dukker op blandt Leggotts efterladenskaber, har kommissæren måske fundet sit motiv.

For hvis manuskriptet er ægte, er det en formue værd. Dan Scott Richard Holthouse: Når løverne uddeler kokkehuer. Det gælder også, når der er fårekyllinger og melorme på menuen i trope-zoo i København. At finde den helt rigtige føde til dyrene er noget, der bruges megen tid på "bag kulisserne i Zoo".

Derfor er det for eksempel nødvendigt hver dag i Odense Zoo at afpelse 60 daggamle kyllinger i de fire måneder, ibisfuglenes unger skal fedes op. Lidt lettere er det med løverne: De er vilde med friske kohoveder. Besvær på en fornøjelig måde. Med et godt liv, inden de bliver slagtet.

Søren Ryge har besøgt en avler, der laver det bedste fjerkræ, og det var en fornøjelse. I serien 00'erne tur retur tager vi på en rejse gennem et omvæltende årti. Vi dykker ned i tidens trends og teknologi og genoplever tv, musik, sport og skandaler. De har alle et job. I Hunde på Job præsenteres en lang række forskellige hunderacer, store som små.

De skal alle yde en ekstra indsats for at skille sig ud, om det så er en filmrolle eller et job på et plejehjem der er på spil. Mød også cirkushunde, politihunde, førerhunde og bombehunde og få et eksklusivt indblik i deres særprægede hverdag.

Hos Paw og Mia i Haarby er det absolut tilfældet. Her må parrets tre børn kravle op og ned af en slidt og livsfarlig hønsestige for at komme ind på deres værelser, fordi Paw og Mia rev husets trappe ned, uden at ane hvordan de skulle få en ny.

Og det er kun et af mange gør det selv-projekter i huset, som virkelig får lamperne til at blinke røde hos Jens. Her har kaotiske gør det selv-projekter overtaget familiens liv. De lever nu i et hus, der kun holder 8 grader om vinteren, men værst af alt så sover datteren Silja i et værelse, der er direkte sundhedsskadeligt, og det er absolut ikke en sag, der får det store smil frem hos den vrede tømrer.

De femten deltagere, der fik kæmpet sig igennem sidste uges indledende runde, står nu over for semifinalebanen. Og den viser ingen nåde. Det gør vejret heller ikke, for himlen åbner sig over Islands Brygge i hjertet af København, og den regnvåde nat presser deltagerne til deres yderste, både fysisk og mentalt. Forhindringen 'Spider Jump' sender også Christiane Schaumburg-Müller på overarbejde, for det er hende, der skal samle de mange drivvåde deltagere op efterhånden som de ryger ud af konkurrencen.

Pelle Hvenegaard og Kian Fonoudi mere og mere nervøse oppe på vinderplateauet, for aftenens semifinale bliver en sand plaskefest for deltagerne. Hvem kan komme de seks meter lodret op i den sidste forhindring, Skorstenen?

Hvem kan gennemføre semifinalebanen i Danmarks Ninja Warrior? Og hvem skal have de sidste seks pladser i den store finale, der begynder i næste uge?

Nu skal de rigtig gode atleter sorteres fra de sublime. Og alt er på spil. Det er blevet tid til den første af de to finaler i Danmarks Ninja Warrior. Kun de 24 sejeste, vildeste og dygtigste deltagere er tilbage. I den første finale skal 12 af deltagerne igennem de 15 helt vanvittige forhindringer. Og ikke nok med at deltagerne skal klare de sindssyge forhindringer; de får også en benhård tidsgrænse at kæmpe imod.

Kun 85 sekunder får deltagerne til at klare Stage to i finalen, så der skal virkelig fart på - og selv den mindste fejl kan koste en tur i vandet. De anklagede hævder, at kvinden er en prostitueret, samt at det er hendes alfons, som står bag overfaldet på hende. Sexvideoen med Aaron Echolls og Lily Kane bliver stjålet fra politistationen, og borgmesteren beder Keith om at lede efterforskningen af tyveriet.

En FBI-agent bliver hentet ind for at efterforske kidnapningen, og hun mener at Veronica er involveret i sagen. Wallace fortæller Veronica en dyster hemmelighed om hans ophold i Chicago, og afslører samtidig den virkelige årsag til at han vendte tilbage til Neptune.

De undersøiske beviser bringer imidlertid Mac og hans team på sporet af to studenter, som planlægger et politisk attentat. Banden flygter derefter fra gerningsstederne i en top-tunet sportsvogn.

Men så bliver en af tyvene fundet myrdet, samtidig med at politichef Sinclair bliver offer for en af deres forbrydelser. Politiet efterforsker nu universitetets footballtræner, og afdækker snart et mønster af mishandling. Rollins søger hjælp hos en ven, da hendes personlige problemer tårner sig op. Amy reagerer overraskende voldsomt på hans indblanden. Men er Penny kommet sigover, at Leonard kyssede sin kollega for to år siden?

Sheldon giver de to nygifte billetter til San Francisco, mens han fortsat langer ud efter Amy. Two and a half men. Det er dog lige ind til, at han prøver at babysitte! Shane får til opgave at beskytte fem børn af en snigmyrdet forsker, der arbejde på et tophemmeligt regeringsprojekt. Han må til en vis grad udskifte hele arsenalet af våddragter og våben til fordel for bleer og juicebrikker, når han skal jonglere med to vanskelige bolde: En børneflok med krudt i enden og en udspekuleret fjende, der vil børnene til livs.

Selvom Shane er professionel elitesoldat, må han snart sande, at han endnu ikke har haft så vanskelig en mission, som at være alenefar til fem. Shane Wolfe Lauren Graham: Claire Fletcher Faith Ford: Julie Plummer Brittany Snow: Zoe Plummer Adam Shankman: Da et vidne ser den lille pige på en vej i Miami, rejser Warrick og Catherine dertil og arbejder sammen med deres lokale kolleger, under ledelse af Hartio Caine.

Politifolkene finder den lille pige i live, men hendes mor er blevet dræbt. Hartio, der arbejder som Grissom, er overbevist om, en massemorder er på fri fod. Uddannelsen i elitestyrken er så hård, at de fleste mandlige kandidater ikke gennemfører, men O'Neill er fast besluttet på at bevise, at hun har råstyrken til det. Den garvede studievært, Thomas Mygind danner parløb med Stine Bolther, som vil være den udfarende reporter, som følger politiets opklaringsarbejde og går bag facaden i de kriminelle miljø.

I sæsonpremieren er vi med ambulancebehandleren Simon, både når han må behandle en årig pige hvis knæskal sidder på siden af benet, og når han må bruge al sin pædagogiske sans, da han skal berolige en 7-årig efter et trafikuheld. Brandholdet er ude til et brændende kolonihavehus med ubehagelige overraskelser, og så skal vi stifte bekendtskab med ambulancebehandleren David, som må tage sig af en kvinde med brækket hofte. Hun får heldigvis hurtig hjælp af ambulancebehandleren Heidi, som må sørge for at navlesnoren bliver klippet over.

Vi er også med når brandfolkene fra Gladsaxe må klippe bagsmækken af en bil, for at få føreren ud den vej. Det sene show med Christian Fuhlendorff. Det er et late night show i bedste amerikanske stil, og der er garanti for underholdning i topklasse.

Aftenens gæster er Camille Rommedal og Pernille Skipper. Festen i anledning af Korsaks pensionering nærmer sig, så alle på holdet laver videoer, for at sige farvel. Gruppen tager afsked og lægger planer for deres nye eventyr. Teamet må nu genoptage søgningen efter den rigtige drabsmand. Jane Rizzoli Sasha Alexander: Maura Isles Lorraine Bracco: Angela Rizzoli Bruce McGill: Alle skal vidne for anklageren, bortset fra Brennan, som skal rådgive forsvareren.

Temperance Brennan David Boreanaz: Jack Hodgins Michaela Conlin: Her finder de flere af de mistænkte, heriblandt en kvinde, som var besat af Tommy. Director Lesli Linka Glatter: De har ikke andet til fælles end at de begge er fundet døde, på Dons vagt. Omstændighederne omkring mordene er forskellige, men Don har en fornemmelse af at der er en sammenhæng mellem de to mord og han forsøger at bevise at hans mavefornemmelse er rigtig. Hans fund kan kaste lys over en hemmelighed, som regeringen har holdt skjult i årevis.

Samtidig holder Gabriel Wainwright Kono og Adam som gidsler efter deres bryllup, og forlanger de penge de brugte til at betale Yakuza.

Kono og Adam opdager at de bliver overvåget, efter Adam er ved at komme sig oven på nedskydningen. Abby Sciuto David McCallum: Som en del af efterforskningen arbejder Kensi under dække på et autoværksted. Da Hetty inviterer psykologen Nate Getz, får teamet en mistanke om, at en evaluering er på vej.

Riggs og Murtaugh kører ud til en klage om støjgener ved en fest, ved sværvægtsbokseren, Ronald Dawsons, Hollywood-hjem. Under hvad der skulle være en rutinemæssig rumvandring, sker katastrofen. Dele fra en satellit rammer rumfærgen og efterlader den med store, uoprettelige skader, og Ryan og Matt strander i rummet med en begrænset mængde ilt.

Uden nogen mulighed for at kommunikere med jorden, er de tvunget til at samarbejde for at overleve Gravity vandt syv Oscar-statuetter, heriblandt bedste visuelle effekter, og havde yderligere tre nomineringer, årets film, bedste kvindelige hovedrolle samt bedste scenografi. Director Sandra Bullock George Clooney.

Men som fremtiden smuldrer væk og de selv begynder at forsvinde lidt efter lidt, må de rejse tilbage i tiden for at sikre sig at de aldrig bygger den maskine eller kommer til at stå overfor udryddelsen af menneskeheden. Atlanta Falcons-New Orleans Saints. Sidste år var det Falcons, der med en flyvende Matt Ryan i spidsen, flød på en fantastisk offensiv bølge, og i år det så Saints, der har fanget den.

Angrebet anført af Drew Brees har dog altid fungeret, så det, der gør Saints så skræmmende nu, er, at de også har fået styr på forsvaret. Saints og Panthers fører divisionen, så Falcons har brug for en sejr, hvis de skal håbe på en billet til slutspillet.

Men kan de bryde gennem Saints’ fornyede forsvar? Og endnu vigtigere; kan de stoppe Brees og co.? Se med, når vi sender direkte fra Mercedes-Benz Stadium. Marcus hænger stadig i bremsen, efter bruddet med Shea. Liz slår op med Will på grund af hans tilknytning til Fiona og Marcus. Will er dog hurtigt tilbage igen, omend med en, som ingen havde regnet med.

Men beliggenheden stiller holdet over for et logistisk mareridt. Men kan Edd skabe profit ved sådan en dyr ombygning? Aarons team bygger en Impala fra'68, mens Richard køber en Corvette Stingray fra ' Imens finder Mandy ud af, hvad det vil sige at være en grønskolling.

Det ser ikke godt ud under kølerhjelmen. Ejeren Yogi imødegår den mest indbringende uge i sin karriere. Men hvordan vil det gå? Da frostgrader tager hårdt på deres improviserede telt, må Kyle og Peyton tænke nyt for at holde varmen. Senere er der utrolige fund på en skrotplads. De åbner en butik på den ekstremt konkurrenceprægede amerikanske vestkyst. How Do They Do It? Jenny strander med sin baby, og må kæmpe for at overleve.

Kyle og Peyton benytte de gamle metoder til at konservere kød, og Molly bygger en vandpumpe for at undgå at bore igennem tyk is. De siger farvel til deres foretrukne fornøjelse med to eksplosive myter.

Denne specielle episode går bag scenerne på showets crew. De finder en gammel motorscooter og antikke polynesiske tatoveringsredskaber. Hvad er de mon værd? Kan de friste en samler til at købe denne sjældne offroader? Mål og højdepunkter fra verdens bedste fodboldliga vises med nye fantastiske effekter, spektakulære vinkler og masser af musik til underholdningen.

Derudover kan du se frem til en hyldest af ugens bedste hold eller spiller samt gensyn med de hidtil flotteste scoringer. Højdepunkter fra Diamond League Hvis det går, som Eve siger, og Leigh passer godt på den, så kan Eve få lov at gå til en koncert. Mike Henry Katie Finneran: Leigh Henry Juliette Goglia: Eve Henry Conor Romero: Ian Henry Betsy Brandt: The Cannon lærer Danny om vigtigheden af at være en leder.

Camilla Whittemore Seth Green: Eli Sachs Giovanni Ribisi: Warner Whittemore Tonita Castro: Camila får tildelt hovedrollen i et teaterstykke og får uventet hjælp fra Crawford. Last Man on Earth. Gails umådeholdne vinmisbrug er officielt blevet et problem. Charles panikker da han opdager at han har ødelagt en af Holts meget værdsatte ejendele og Terry giver Rosa en lektion i disciplin.

Director Julie Anne Robinson: Detective Jake Peralta Stephanie Beatriz: Detective Rosa Diaz Terry Crews: Sergeant Terry Jeffords Melissa Fumero: Amy og Charles må klare papirarbejdet i hånden, fordi internettet er gået ned. Holt tvinges til at konfrontere sin tidligere kæreste. Pierce og Hawthorne Wipes bliver pludselig homoseksuelle ikoner. Han slutter sig til sine nye fans og afholder et "Gay Bash". Pierces far bliver forfærdet og aflyser begivenheden. Jeff Winger Gillian Jacobs: Abed Yvette Nicole Brown: Annie flytter ind hos Troy og Abed.

Studiegruppen træder til for at hjælpe - med undtagelse af Jeff. Han foregiver at være syg, for at hænge ud i storcentret med en fremmed person. Dekan Pelton laver en ny reklame for Greendale. Abed filmer tilblivelsen af reklamen og får dekanen til at gå amok.

Den tidligere studerende, Luis Guzman, medvirker i reklamen. Shirley og Jeff opdager, at de har en delt passion for bordfodbold, og laver en kamp mod tyskerne. Marge tager en job hvor hun skal gøre rent på gerningsteder, for for politiet i Springfield.

Marge og Homer bruger omvendt psykologi for at få hende til at tabe interessen for rumprogrammet. How I Met Your Mother. Robins belastende kollega inviterer hende til en fest i hans lejlighed. Lily Aldrin Josh Radnor: Ted Mosby Jason Segel: Marshall Eriksen Neil Patrick Harris: Barney Stinson Cobi Smulders: Bart har lagt planer for at få fjernet hovedrolleindehaveren i skolekomedien, men Milhouse præsenterer en forfærdelige dubleant, og det gør Lisa totalt frustreret.

De ser en musicla og mødes med stjernen, Andrew Rannels. Det minder Lisa om at hun faktisk har en fantastisk mor. Alans zephyrianske ben er faktisk populære på skolen, men hans desperate forsøg på at være som de andre, lægger afstand til hans pige.

Alan forsøger at få Layla tilbage ved at blive dimisionsfestens konge. Uk Championship Fra York, Storbritannien. World Cup Fra østersund, Sverige. Kamil Stoch, The Untold Story. World Cup Fra Lillehammer, Norge. Øvst vender langt om længe tilbage med en overraskende adresse på den mystiske K. Quizdyrene - Slørhalen Boogie. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie.

Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan. Museumsdirektøren mangler nemlig en håndkile til sin udstilling om istiden og stenalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet.

Men når de det, så museet kan åbne til tiden? Mit kæledyr - en leopardgekko. I dag får han besøg af 7-årige Snorre, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Sofus' mor og far kigger med og vurderer, om Sofus måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Skæg med bogstaver - E. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg.

I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet E, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han nogle elever på sin øde ø. Ta´ med Lille Nørd på krokodillejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan krokodillen børster alle sine tænder.

I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål. Koen er vågen om natten og sover om dagen. Kiwi og Strit skal have vendt hans vaner, så de kan få deres nattesøvn Af mystiske årsager bliver Strit ved med at vinde Kaj og Andrea er med i Oles trylleshow.

Blandt andet bliver Kaj tryllet ind og ud af rør, og Andrea er den "oversavede" dame. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg.

Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet? Quizdyrene - Araen Sugar. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

Det er spørgsmålet i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Flummers glas er blevet stjålet - så nu er det op til Kristian at fange skurken. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ida Fiona. Husk at se med! Ude foran døren står Myren med en gave til Lillefinger. For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de tre seje spejderpiger fra Det Røde Lyn kæmpe imod Team Hippie, der har Danmarks største mikrofonhår.

Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne. Rosa fra Rouladegade III. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil.

Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven.

Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt. Det grønne rumvæsen Luni, som kommer fra månen, plukker blomster - og så bliver Prinsesse Habibib ked af det!

Kong Willy og kokken Leo skal reparere et springvand - men det er ikke nemt, når både Luni og Habibi græder. Hør Luni synge den dejligste sang om jorden. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en rundboldbane. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat. Motor Mille og Børnebanden. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

Hvorfor må Skarnbassen ikke få guldsko på ligesom de kongelige heste? Meget fornærmet beslutter skarnbassen at forlade de kongelige stalde og bevise, at han bestemt er lige så meget værd som en kongelig hest! Men Selma sender Sus og Øvst på endnu en lang rejse i jagten på den mystiske K. Nemlig på Det Gamle Fort. Nissebanden beslutter at bryde ind. Imens er den ulykkelige Santa ved at blive indviet i et nyt af FornøjeFrederiks utallige smagløse projekter: Grise, der drikker nisseøl!

Junior er klar til at rejse til Grønland. Endelig - langt om længe - er der risengrød i Den Hemmelige Sukkermølle - men ikke lige sådan, som Lunte havde tænkt sig. Sendt første gang Flemming Jensen: Quizdyrene II - Hunden Evora. Hun er en konkurrencehund, der elsker at træne, og har vundet præmier til konkurrencer og udstillinger. Nu håber hun på også at vinde en flot præmie i Quizdyrene. Men først skal hun svare på fem spørgsmål, der handler om insekter. Evora får især problemer, da hun skal forsøge at komme i tanke om teksten til "Mariehønen Evigglad".

Men hun kæmper en brav kamp for at være en dygtig hund og vinde sig en præmie. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der laver rockgymnastik. Onkel Rejes sørøvershow II. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift.

Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl. Mads Geertsen, Brian Lykke. Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven. Thomas og hans venner. Om det lille damptog Thomas og hans venner. Som de plejer konkurrerer de om at være modigst, men har de ikke glemt noget?

Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

Talking Business With Aaron Heslehurst. Global with Matthew Amroliwala. Tjen på dine data. De dataspor kan du snart tjene penge på, men hvordan og hvor meget? Du er Facebooks cheeseburger.

I virkeligheden er vi et produkt, som de sælger til deres rigtige kunder - de store firmaer. Og så tager vi en tur til Stuttgart, hvor Sonne ser på robot-sommerfugle.

... Jim Taggart James Macpherson: Er hun klar til at slå sig til ro, eller vælger hun at fortsætte sin rodløse tilværelse uden styr på hverken gæld eller fremtid? I seriens femte episode vil Andreas vise, at elektricitet altid går den mindste modstands vej - og det vil han gøre ved at bruge sig selv som forsøgsperson! President James Heller Tate Donovan: Her skal de stå ansigt til ansigt med deres frygt i kampen for overlevelse. Hvad fortæller stemmerne hende ellers? Alicia amira escort bestil en luder Alisha-massagen · All about Ashley - Gesellschaft für Kommunikation mbH · all in ALLTHAi, traditionelle thailändische Massage · Alltours Reisebüro GmbH. 8 May mad maledom maske maskine massage massive whitney cumings master Alice Green Lighthouse March Miller Romain Alicia Alighatti Secrets Alie Amia Miley Amila Aminaq Amirah Amy Anderssen Brooks Parks Quesada .. Loyal Loyola Lucas Luckenbch Lueders Luella Lufkin Luling Lumberton. femanor 20 mg femanor rabat femanor 5 mg bestille femanor femanor pris femanor 25 mg femanor generisk køb femanor femanor pille femanor 1 mg femanor.

Glædespiger odense escort sex

PRIVATE SEX AABENRAA ESCORT