knepper mor lej en luder

Jeg har hørt argumenterne at så længe vi gør det frivilligt er der ingen problemer og så har vi jo selv valgt det.

Hvis ens økonomi er smadret og banken ikke vil låne en flere penge og ens job ikke kan give nok, er det så frivilligt at sælge det eneste man har, når man er desperat? Nej jeg gjorde det ikke frivilligt men det var det eneste jeg kunne gøre. Ingen af de piger jeg arbejdede sammen med gjorde det frivilligt.

Det var altid af nød. Enlige mødre, narkomaner, for stort forbrug Ingen af de piger jeg arbejdede sammen med, havde det godt med det de lavede, ingen af dem.

Mange drak vodka det lugter ikke mange tog amfetamin som mig , kokain, mange brød bare sammen som mig , nogen døde af deres misbrug, nogen begik selvmord. Hvor vover I at romantisere det, at kalde det en frivillig handel mellem to ligeværdige mennesker.

VI er ikke ligeværdige, vi er ludere! Det glæder mig for dig, at du har fået dit liv i et andet spor, og håber inderligt det lykkes for dig. Jeg håber nogle af din drømme må gå i opfyldelse og at lykken også tilsmiler og strejfer dig. Mostly its men who are victim of economic crisis but they never enter in prostitution. How many viticm from Roskidle Bank are going to be prosititute? You girls find it easy to earn money in this way instead of working hard. Shame on you for setting the Bad example of being a weak lady and then end up writing stories with tears.

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke fremover. Jeg er træt af den berøringsangst som prostitution er omgivet af. Prostitution er havnet i en lovløs gråzone, hvor ingen tager ansvar. Der er ikke mod til at ulovliggøre prostitution og der er ikke mod til fuld lovliggørelse. Du har min respekt. Og tak for dit indlæg. Det er dejligt med de gode ønsker og du har ret, der er en meget stor berøringsangst i prostitutionen.

Det er ikke luderne selv der skal afgøre om det skal være lovligt eller ej, det må være en politisk afgørelse. Da jeg var luder, var jeg absolut ikke for et forbud, tværtimod, det er først efter jeg brød sammen, jeg fik øjnene op for hvad det gjorde ved os. Ja, der er team gejl..

Kære Candy Mange tak fordi du deler din historie. Den er forfærdelig trist og du har al min sympati ligenu. Jeg håber dine sår vil heles og at dit liv bliver bedre fra nu af. Jeg er ked af at du har haft de oplevelser og jeg ønsker for mig selv at jeg aldrig vil få sådan nogle, men hvordan skal man kunne sige at det gør jeg ikke? Jeg håber du klarer det. Mange tanker og de bedste ønsker om en tryg og varm fremtid. Du har virkelig haft det slemt, og er vist ikke helt oven på.

Jeg fik det dårligt da jeg læste om dit liv. Du ønskes alt mulig held og lykke. Som mand er jeg nok noget kontant i forhold til prostitution, selv har jeg aldrig benyttet mig af prostituerede, men jeg har det tæt inde på livet i forbindelse med mit job som taxachauffør.

Din beretning har vækket min nysgerrighed og jeg vil gerne i kontakt med dig via mail, jeg har ingen intensioner om at bruge dig, kun rent menneskeligt ønsker jeg en dialog med dig, måske kan du få mine meninger på et andet spor, måske kan vi være noget for hinanden, sådan lidt på afstand.

Under alle omstændigheder, så har din historie gjort et stort indtryk på mig og jeg vil gerne forfølge det du skrev, så jeg kan udtale mig i fremtiden med bedre viden. Du væmmes ved de kunder der kommer og besøger dig på bordellet. Men arbejdede du ikke på bordellet for at der skulle komme kunder, så du kunne få penge til at betale dine regninger? Så synes jeg ikke du skal bebrejde dem at de benytter sig af det. Hvor fanden er mænds moral.. Min x-sigermor var luder i en årrække.

Hun var nakoman; kunderne var sgu ikke altid søde eller talte pænt til hende. Ærligt talt så ser jeg kunder som nogle, der udnytter andre til at få dækket et egoistisk behov!

Men nogle kunder har også selv lort at slås med. Ikke at det gør det iorden men det er en del af forklaringen på at de besøger prostituerede.

Jeg tror godt at jeg ved hvad du mener. Nogen af kunderne var ensomme mennesker og det var ikke dem der gjorde mig ondt. Nærmer modsat så havde jeg ondt af dem og nogen af dem var rigtig søde mennesker. De værste kunder var dem der skulle lege pornofilm, de var så underlig kolde. Jeg ved ikke om det er dem du mener. Jeg blev trist af din historie ingen fortjener noget af det. Vi vælger bare ikke selv udgangspunktet for vores liv desværre.

Hvordan kan man komme i kæmpegæld, når man har et job der giver Hvorfor skulle et selskab finde på at gå på bordel? Den slags er vel ikke noget, man vil blande andre ind i. Sidder mændene henne på bordellet sammen med dig, når de ringer hjem til deres koner?

Ville det ikke være mere naturligt at gøre det inden man går derhen? Jeg er selv eks luder Ja jeg måtte også på lagnet pga Mange ting fra min barndom. En Stedfar som udnyttede mig, en mor der drak og døde i en tidlig alder Jeg har gennem hele mit liv følt mig svigtet, ikke god nok. Jeg kan tilslutte mig din beretning om mænd der kommer på bordel. De tror de har købt en helt og aldeles, når de står der med deres tudse.. De tror de kan gøre med en som det passer dem.

Jeg har tit lukkede øjnene for dem jeg har ligget med, tænkt hvad laver jeg, fundet mig i for meget. Der er mange mænd jeg Aldrig ville havde værdiget et blik, hvis jeg var i byen, men på bordel skulle man jo.. Det var ikke en fed periode.. Jeg lærte en del om mænd og deres pudsigheder, ja når de ringede hjem, den har jeg også prøvet Jeg har tit været træt forneden, og syg i sjælen efter en vagt, ked af det, opgivende.

Jeg var luder i 2 år så kunne jeg ikke mere, de faste kunder ville mere og mere. Er i dag set i bakspejlet ok tilfreds med mit bakspejl, nu da jeg er ude af det.. Jeg lærte meget om manden Skal lige tilføjes der har også været rigtige mange søde fyre Pengene var gode, men penge er ikke alt.. Slet ikke når det er kroppen der betaler, sjælen og psyken.. At være luder, er at leve på en løgn, det er utroligt hårdt på sigt. Er i dag super lykkelig, glad og tilfreds med mit liv.

Jeg er singel, da jeg ikke kan holde mænd ud desværre, har svært ved at gå i seng med nogen Håber en dag, at jeg får min sex lyst igen.. Blot et lille indslag. Stort tak til dig, fordi du tog hul på bylden, håber der er andre der står frem,, lykkelig luder findes ikke.

Tanker til dig, håber du en dag kommer over dine oplevelser, eller lære at leve med dem, så de ikke fylder så meget.. Du er en super sej Quinde.. Jeg har skrevet til en anden her, at min historie ikke er usævanlig, den er ret almindelig og at der er en anden der har haft næsten samme oplevelser som mig er der ikke noget mærkligt i. Det er måske det der forvirrer dig.

Hvad lugter vodka af? Hvis du aldrig har hørt om et selskab der går på bordel, så må du have været gravet ned.

Hvor har du det tal fra. Jeg tjente ikke På de rigtig gode måneder kunne jeg komme op på Af de penge skulle jeg betale skat og min gæld til kreditforeningen, bordellet ville også gerne have penge. Du kan tro vi havde selskaber på besøg når der var julefrokost og påskefrokost i firmaerne og man skulle i byen bagefter og jo kunderne ringede hjem til deres koner når de var på vej ud fra os.

Jeg troede at det ville være en lettelse at skrive alt det her ned men det er faktisk temmelig hårdt. Det er godt at vi også kan fortælle det vi har oplevet. Jeg er så glad for at du også skrev om dig. Du lyder som om du er kommet godt videre i livet. Lys og kærlighed Og tak til dig også. Rigtig Rigtig flot du skriver din oplevelse ned,så det kommer frem i lyset, også godt for dig selv at skrive tankerne ned.

Jeg må sige at jeg blev utrolig rørt over dit indlæg, da jeg prøver at sætte mig i dit sted og jeg har virkelig meget ondt af dig, selv om jeg ikke har prøvet det på egen krop er jeg klar over at det virkelig har givet dig meget store ar. Jeg synes også den er meget strid den med at ringe hjem til konen og give trafik som undskyldning. Det må jo virkelig beklæfte dig i at mænd er uærlige. Det må virkelig være meget svært for dig nu at tro på nogen mænd overhovedet.

Jeg ville virkelig ønske for dig du kunne møde en mand der bare kunne være rigtig rigtig sød ved dig, og virkelig kunne støtte dig, men jeg kan godt forestille mig det er svært at få tillid til mænd. Jeg vil ønske for dig at der er nogen der vil hjælpe dig, håber det offenlige går ind og støtter dig. Jeg har heldigvis set eksempler på, at menneske der har haft en meget frygtelig barndom får en rimmelig liv efter vild meget arbejde med sig selv, samt meget terapi.

Jeg håber du en dag kan komme til at hjælpe andre for at undgå at komme i samme situation. Jeg synes virkelig det er forfærdelig at at nogen mennesker ikke behandler luder som ligeværdige. Vi er jo alle mennesker hvor ingen er mere end andre.

Hvis vi alle ville være med til at være kærlige og gøre vores bedste for at hjælpe hinaden, ville verden se meget bedre ud. Det her er langt mere end jeg havde forventet og håbet på, med alle de mennesker, der skriver til mig. Min mor og jeg lever sammen nu i hendes lejlighed og vi har god støtte i hinanden. Uden hende var det ikke gået selvom hun også havde sine problemer at slås med. Jeg vil igang med en uddannelse som frisør, det kunne jeg godt tænke mig, så jeg skal nok komme videre med mit liv.

Det skal jeg og jeg vil også gerne have børn en dag, men først skal jeg lære at trække vejret igen. Men husk på det er fordi du selv er kommet frem med indlæget du får fil back. Du fortjener virkelig støtte fra andre da du er ærlig omkring din situation. Jeg har da selv fået en hel anden syn på protution, Jeg har da før tænkt at sexslavehandel med udenlandste kvinder er meget forfærdelig, og hvor der virkelig burde sættes ind øjblikkelig, og mændene burde jo slet ikke være med til at holde liv i den slags.

Men jeg må dessvære indrømme jeg troede, at danske piger på massagaklinikkerne gjorde det for at tjene nogle hurtige penge og har valgt det selv. Og vi hører jo også om dem der er glade for deres job som massagapige. Og hvis massagapigen og kunden er tilfreds er der ikke noget forkert i det. Men hvis de i længden blive skadet er det jo ikke godt. Jeg kan da også godt se nu at du på en måde er tvungen ud i det, på grund af du skulle bruge pengene,.

Man hører jo også om at massagaklinikker er med til at afhjælpe voldtægt og overgreb på børn, Jeg mener helt klart at voldtægt og overgreb på børn er meget forfærdelig, og i mit hoved tænkt det trods alt er bedre at gå til en luder??

Ja virkelig mærkelig hvorfor mænd er så primitive.? Jeg tror at mange mænd især singler går på massagaklinik for at få en snak og lidt berøring, måske var det en ide at mændene gik til alm. Jeg tror også at sexkunder kan ta skade, da nogle blive fusteret og skal prøve mange forskellige da mulighederne jo er store. Jeg er glad for at høre du har fremtidsplaner for dit liv, det er jo en kæmpe drivkraft for dig. Jeg tror ogs¨å du får et godt liv da du har viljen.

Går det for tæt på jer. Jeg kunne godt forestille mig at I har været nogen af mine kunder, dem der lige kom forbi omkring kl. Jeg har ikke læst alle svar, behøves ikke. Det oprindelige indlæg var nok - har selv været "glædespige" for år tilbage. Kan desværre genkende det hele, undtaget stofferne - og min værste kunde var strisser, ubarmhjertig, voldelig, truende og skred uden at betale med truslen om at hente mig. Jeg var så 'heldig' at 1. Alt sammen efter nøje udvælgelse gennem telefonsamtaler, mindst 2 pr.

Min adresse fremgik ikke af min hjemmeside eller andre annoncer og kunden fik først min adresse, når han ringede til mig en halv time før aftalt mødetid.

Jeg var en rigtig luksusluder og det lykkedes mig selv at tro på, at jeg nærmest havde en mission ved at hjælpe mænd til et bedre sexliv. Nedturen begyndte med at jeg var nødt til at lovliggøre min forretning, - var blevet anmeldt til skattefar, arbejdsløshedskassen og kommunen.

Måtte flytte da lejligheden ikke måtte bruges til erhverv. Altså måtte jeg blive lidt mindre kræsen og måtte gennem ca. Jeg gik ned med flaget, tiltagende alkoholisme og dermed sværere ved at fastholde kunder. Blev heldigvis 'rigtig syg' og røg på hospitalet, fik psykologhjælp og er i dag godt i gang med selvstændig virksomhed, der intet har med sex at gøre, men jeg er ødelagt menneskeligt, kan ikke give og modtage kærlighed fra en mand, kan slet ikke nyde sex, - og har jeg et forhold til en mand, må jeg fake som jeg gjorde den sidste tid som sexarbejder.

Allerførst vil jeg sige at jeg synes at det er fedt at en som kender problemerne indefra blander sig. Det skal du helt klart have en applaus for, MEN Det lykkes alligevel for dig at få det til at lyde som om at det ikke var dit eget valg at starte som luder og lige den påstand giver jeg faktisk ikke en skid for.

Jeg har aldrig selv været hos en luder og jeg synes også at mænd der går til ludere er nogle svin, men du kan aldrig skyde skylden for at du var luder på andre end dig selv og that's a fact. Ellers synes jeg at det er stærkt gået af dig at du er kommet ud og jeg håber virkelig at du kommer helt ovenpå igen.

Tak skal du have, jeg er enormt glad for alle de hilsner jeg har fået. Jeg er ved at tude igen. Jeg har lavet nogen valg i mit liv som var meget dumme, de har ødelagt mig og jeg ved godt at det var mig selv der valgte den vej, for havde jeg været klogere eller haft mere mod til at sige nej var jeg ikke startet som luder men blevet ved telefonen. Men jeg tror at hvis det var forbudt at være luder var jeg ikke kommet ind i det og det er vel det jeg vil prøve at forklare.

Hvad jeg så havde gjort ved jeg ikke men jeg ville ikke have valgt den vej fordi det var forbudt. Du virker, i dine mange indlæg, som en klog og fornuftig pige. Jeg er sikker på at du nok skal klare dig i fremtiden [: Det gør tusidvis af andre hver måned. Du har åbenbart ikke været mere bundet til det, end alle andre som ikke tjener nok til at holde økonomien i gang.

Jeg kan gøre rent men det tjener man ikke ret meget ved. Jeg bor sammen med min mor nu og betaler af på min gæld og skal igang med en frisøruddannelse. På en eller anden måde bliver man fanget af det. Jeg kan ikke beskrive det rigtigt men jeg ved at mange af de andre piger havde det på samme måde. De skulle kun lige tjene nok til det ene og det andet eller kun lige i et år men de blev alle hængende og kom ikke ud af det før de ente som mig eller værre. Titusinder af andre må leve med og endog opfostre børn af hvad de fortjener med at gøre rent.

Ja de har en lav løn, men de flæber ikke som du. Hvis det er rigtigt hvad du siger må du have fortjent flere gange mere end tusinder af andre. Og rengørerne betaler skat af deres indtægt. En af de andre piger hjalp mig med regnskabet for man skal også være momsregistreret. Men jeg forstår godt hvad du mener for der er en del der ikke betaler skat af de penge de tjener. Der er rigtig mange sorte penge i bordellerne.

Du er ikke nødt til noget, eller du var ikke nødt til noget. Du kunne have tigget på gaden eller sunget på gaden, fundet dig 3 jobs eller 4 hvis det er nødvendigt i stedet for prostitution! Du har ikke bare solgt din krop væk, men også din stolthed, ære og selvrespekt. Det skulle du have tænkt på inden du begik dig den vej.. Jeg dømmer dig ikke, alle kan begå fejl, og det er modigt af dig at fortælle det til offentligheden, og jeg synes det er godt du gør det, så andre kan lære af det.

Vi lever i Danmark, i et land hvor der findes så mange muligheder, så mange steder man kan få hjælp, det burde ikke være nødvendigt at vælge den vej som du gjorde. Din historie er rørende, og det med din stedfar rørte mig dybt, og nok den vigtigste grund til at det var så "let" ikke nedladende ment for dig at begå prostitution.

Jeg ville hellere være en fattig hjemløs med stolthed, æren og selvrespekten i orden end at være svag og blive luder. Det er måske forkert og lidt hårdt at komme med denne "hvis det var mig Jeg har læst de fleste af dine indlæg candy og jeg er kommet frem til, at du har det svært med din fortid.

Jeg vil ønske for dig, at du må komme ud på den anden side, som man så romantisk siger, at du må få bearbejdet dine traumer og at du må komme ud på den anden side som et helt menneske, vid at jeg respekterer dig, det er ingen synd at indrømme man har fejlet i forhold til ens egne principper.

Men Puha, jeg skal nok komme videre og jeg kan måske komme ind i en selvhjælpsgruppe, indtil psykologen har tid. Jeg kunne aldrig finde på at fryde mig over dine dårlige valg eller se ned på dig for dem. Men du valgte altså selv! Du blev ikke lokket eller solgt til slaveri. Du blev ikke tævet eller truet til at suge amf. Du traf nogle virkelig dårlige beslutninger på egen hånd.

Jeg har hørt næsten identiske historier fra nedslidte mennesker i modelbranchen og i barmiljøet. Men nok om det. Jeg skriver egentlig for at gøre dig opmærksom på din egen tænkning: Det gør mig lidt ked af det, at du ser dig selv som mindreværdig, blot fordi du valgte et lavstatus-job.

Du er ikke mindre værd af den grund. Det mener jeg af hele mit hjerte. Du er lige så god som os andre. Det håber jeg, at du en dag accepterer. Jeg har aldrig været god til at sige fra overfor andre, heller ikke i skolen, så det er vel derfor jeg er endt hvor jeg er nu. Det var vel også derfor jeg ikke stoppede før det gik galt, hvis det er en undskyldning. De kunder der kom hos os så os ikke som ligeværdige, vi var en vare de købte. Jeg ved godt at jeg er uretfærdig overfor nogen af kunderne for det var ikke dem alle der var sådan men flertallet var desværre.

Jeg håber, du finder styrken til at sige fra, og bare bliver generelt bedre til at respektere dig selv.

Det fortjener du fand'me! Det gjorde ondt at læse din historie Candy og jeg håber virkelig du kommer videre. Du skriver et sted, at du vil ind i en selvhjælpsgruppe og det tror jeg du vil kunne få glæde af. Det ærgrer mig blot, at du giver udtryk for voldsom antipati mod dine kunder, for jeg mener nu altså det langt fra er alle kunder der kan betegnes som "liderlige utro ægtemænd".

Ihvertfald ikke undertegnede, for jeg er slet ikke gift. Men jeg kan jo kun tale for mig selv. Om man så kan kalde mig liderlig, pervers og andre lidet flatterende udtryk, skal jeg ikke kunne udtale mig om. Jeg synes det ihverfald ikke selv, og betragter mig på mange måder som en ganske almindelig fyr, der er sådan omtrent lige som så mange andre, også hvad angår sexuel orientering.

Jeg er født med et lille fysisk handicap, der på en eller anden måde også har gjort et eller andet ved mig psykisk, så jeg bare har forbandet svært ved "det der med damer". Og da jeg ydermere er opvokset i et snerpet hjem, var det jo da heller ikke "noget man talte om". Så da jeg var kommet et stykke op i tyverne, og endnu ikke havde haft min "debut", fik jeg taget mig sammen til at gå på bordel.

Jeg led på det tidspunkt af nogle frygtelige kærestesorger, men nu ville jeg sgu' prøve det! Hele "forretningen" varede vel højst et par minutter, og det var bare kold "business" hele vejen igennem.

Bagefter følte jeg mig bare snydt og til grin, så vandet drev af mig. Var det virkelig det hele? Havde livet virkelig ikke mere end det, at tilbyde mig? Jeg overvejede faktisk at tage livet af mig selv.

Det er mange år siden nu, men ikke meget har ændret sig. Jeg er stadig ugift single, men har fået et nogenlunde tåleligt liv "skruet sammen" trods alt med job, hus, bil, MC, 42" fladskærm osv.

Hver gang en mulighed viser sig, er det bare som om, der går en "klap" ned. Og "prospektet" opfatter det vel nærmest som om jeg slet ikke er interesseret, hvilket egentlig ikke er tilfældet. Jeg kan ikke forklare hvorfor, og et eller andet sted er det vel nærmest en sag for en psykolog.

I tidens løb har jeg dog besøgt bordeller med jævne mellemrum, og jeg kunne vel også fortælle historier der kunne få en og anden til at måbe. Mange gange sværgede jeg, at jeg aldrig ville gøre det mere. Det var ikke værd at give penge for. Jeg glemmer for eksempel aldrig en gang hvor det bare var helt tydeligt at pigen var proppet til med et eller andet "dope", og jeg bemærkede også at hun havde ar på begge håndled. Jeg var lige ved at brække mig, men hvad skulle jeg gøre? Og var det min skyld at hun var i den tilstand?

En anden gang var det blevet sagt på telefonsvareren at der var en dansk pige på vagt jeg havde besøgt før, men det viste sig at være en meget ung asiatisk udseende pige, der simpelthen lyste langt væk af at være der imod sin vilje.

Kort tid forinden havde der været en udsendelse i fjernsynet om en thailandsk pige, der var blevet narret her til landet for at blive misbrugt på et bordel under slavelignende forhold, og det var efter min fornemmelse også noget i den retning der var tilfældet her. Jeg gik igen, og ringede anonymt til politiet og fortalte dem om min mistanke.

Men jeg ved ikke om der blev fulgt op på mit tip. Bordellet eksisterer da ihvertfald stadig, men jeg er færdig med at besøge det. Jeg vil bare ikke være med til at nogen bliver tvunget til at gøre noget imod deres vilje. Men det er da heller ikke sort altsammen. Det har da også indimellem "smagt lidt af fugl", og hvor er jeg bare misundelig på de mænd der kører parløb med sådanne "gudinder".

En gang blev jeg endda ligefrem også forelsket i en pige på et bordel, men så gik "klappen" selvfølgelig ned igen. Men der er nu altså nogen ting omkring alt det her, der undrer mig. Og muligvis kan du svare på det. Når nu man betaler ,- for en halv time, hvor stor en del af dette beløb beholder pigen så selv? Jeg har hørt historier om piger der har haft op til 25 kunder på en enkelt vagt. Jamen så skulle man da tro at hun ville være stinkende rig, hvis bare hun selv beholdt halvdelen, og jeg har da set piger der er på vagt op til flere gange om ugen, flere steder i landet.

Men som sagt så aner jeg ikke hvor meget pigen egentlig selv beholder. Kan du forklare mig hvordan det typisk hænger sammen, for det kunne jeg meget godt tænke mig at vide. Der er vel stor forskel fra det ene sted til det andet, men kan du give mig et eksempel? Hvis man i en årelang periode har haft en "ganske pæn" sort? Du mere end antyder jo at du hen ad vejen har haft et misbrugsproblem, som du så også er kommet ud af igen.

Hvor stort et beløb tror du selv du har sendt "den vej" i tidens løb? En ting der også undrer mig, er de hjemmesider man ofte ser for de enkelte klinikker.

De billeder man ser af pigerne giver jo mange gange en indtryk af, at pigerne gør alt hvad de kan, for at få så mange kunder som muligt. Jeg synes bare ikke det giver mening. Hvis man "udstiller varen" på den måde, så virker det altså bare ikke særlig troværdigt, hvis man prøver på at fremstille sig selv bagefter som et stakkels offer for "liderlige utro ægtemænd". Jeg mener at have set din reklame, og jeg mener også en gang jeg har besøgt dig, men er dog ikke sikker.

Kan det passe at du holder pause frem til april ? Det står der ihvertfald der hvor jeg har kigget. Eller har du forladt branchen "for good"? Der er nogle ting der undrer mig og jeg synes ikke det er helt nemt at få det til at passe sammen med det du skriver her.

Jeg er ikke naiv, synes jeg ikke selv. Og jeg er udmærket godt klar over at der er rigtig meget snavs indenfor branchen, men jeg mener dog trods alt også at jeg har mødt piger der gør det, fordi de selv har valgt det, og når som helst kan vælge det fra, den dag de ikke vil længere. Men muligvis ER det bare naivt at tro det, jeg skal ikke kunne sige det. Menneskers evne til at lave skuespil kan bare være helt utrolig mange gange, og jeg kan vel også stadigvæk narres, selvom jeg har nogen år på bagen.

Men hende jeg engang besøgte, som kaldte sig Candy, havde jeg da ihvertfald ikke indtrykket af at hun havde specielt meget lyst til at tale mere med mig, da det "spændende" var overstået, så jeg valgte bare at gå igen, selv om jeg egentlig havde købt en halv time.

Og så kan man jo spørge hvem der egentlig har udnyttet hvem. Men sådan er der jo så meget. Jeg er virkelig ked af det, hvis dit selvværd bare er helt dernede. Og jeg håber virkelig at du kommer videre herfra og får skruet en fornuftig tilværelse sammen igen. Livet er sgu' for kort til selvbebrejdelser. Hvis det på nogen måde kan hjælpe dig, vil jeg da gerne sige undskyld, hvis du mener jeg på nogen måde har forvoldt dig skade.

Men jeg kan bare ikke se hvad det er jeg skal sige undskyld for. Vi har allesammen vores skeletter i skabet, vi har alle vores historier, vi har alle oplevet uret. Jeg har selv levet hele mit liv med mit handicap, men ikke desto mindre har jeg et behov der af langt de fleste betragtes som værende helt normalt. Jeg kan bare ikke gøre som så mange andre, hygge sig med "lillemor" eller gå i byen og "score". Så engang imellem gør jeg så bare det jeg gør, fordi det er en mulighed jeg har.

Og jeg ønsker bestemt ikke at gøre nogen skade, skal guderne vide. I øvrigt er det jo også så dyrt, at det ville ruinere mig, hvis jeg skulle gøre det på daglig basis.

Håber du vil svare, da jeg synes det kunne være interessant at få svar på de spørgsmål jeg mange gange har haft lyst til at stille. De gange jeg har prøvet at spørge, har jeg bare fået undvigende svar som bare helt klart har bekræftet mig i, at det bare er en særdeles lyssky branche hvor der er rigtig meget der ikke tåler at se dagens lys.

Jeg har ikke hørt om 25 kunder, jeg kan ikke tro det er sandt. Jeg arbejdede typisk fra onsdag til søndag om eftermiddagen og aften. Nogengange i weekenderne om natten. Nogen dage var bedre end andre, jeg kunne have kunder hvor jeg måske tjente mellem til kr. Vi skulle så betale for leje af værelse og telefonpasseren, det svingede mellem kr til kr pr vagt alt efter hvor bordellet lå. Telefonpasseren skulle have mellem og kr pr vagt.

Jeg skulle betale skat og moms af de penge der var tilbage, så nogen dage var der ikke ret meget tilbage til mig og andre dage tjente jeg - kr. Jeg ved ikke hvorfor man altid tror vi tjener så meget, dem jeg kendte gjorde ihvertfald ikke.

Hvis man skal tjene penge på det, skal man nok køre det selv udenom et bordel eller selv eje bordellet og leje lokalerne ud. Der var ingen af os der blev rige. Jeg kunne ikke selv finde ud af regnskabet så jeg skulle have hjælp fra en af de andre piger, der var bedre til regning end mig.

Jeg ved godt at der er mange sorte penge at tjene, men jeg tror mest det er telefonpasserne og bordelejerne og de ludere der kun har et par vagter om ugen der tjener sorte penge, for det er ikke så nemt at kontrollere. Jeg har kun haft annonse i Ekstra Bladet så jeg ved ikke om du har været kunde hos mig eller en af de andre Candyer, jeg ved at der var andre der også hed det. Jeg har ikke haft annonse i siden jeg stoppede i december og jeg vil under ingen omstændigheder starte igen.

Jeg kan kun sige at ingen kunne vide at jeg ville bryde sammen som jeg gjorde, men jeg ved at jeg ikke er den eneste det er sket for. Hvis jeg havde vist det ville jeg have stoppet længe før og fundet en anden vej ud af min gæld.

Og der er stadigvæk ting der undrer mig ved alt det her, men du har vel svaret så godt du overhovedet kan. Men kunne det i grunden ikke tænkes at hende du stolede på i virkeligheden fik dine surt tjente skillinger "op under neglene"? Jeg har da ihvertfald kendt personer indenfor misbrugermiljøet, der bare var så "rådne" at de var parate til at sælge deres egne syge bedstemødre om nødvendigt, bare for at skaffe midler til det næste fix.

Jeg ser længere nede, at du stadig skylder Jeg kender ikke dine øvrige omstændigheder, men som jeg ser din historie synes jeg det lyder som en mulighed at du skulle prøve at ansøge om det, der hedder gældssanering.

Det vil sige at du simpelthen får en advokat til at gå hele din økonomi igennem, og får gælden sat ned til en brøkdel f. Jeg ved ikke hvor i landet du bor, men prøv at tage kontakt til f. Retshjælpen eller lignende, eller få en snak med en socialrådgiver. Det knæk du har fået psykisk, er der ingen der er interesseret i at du skal lide under resten af dine dage.

Tværtimod har vi her i landet en lovgivning der har til formål at hjælpe folk op, hvis de har lidt et knæk. Så prøv at se hvad der er af muligheder i din nærhed.

Har du mulighed for at kontakte "Reden"? Har en bekendt som arbejdede i branchen, hun betalte ialt. Skylder man 2 millioner er chancen for gældsanering langt større ved jeg af privat dyrt købt erfaring.

Jeg vil gi dig ret det er virkelig svært at finde ud af. Men sikkert er det en meget lille del der kan lide jobet, de vil jo bare tjene nogle gode penge.

Ja rigtig trælsk ikke at kan få det med damer til at fungere. Måske er det vigtig for dig at bare blive bedre til at tale med damerne. Jeg har selv haft meget glæde af at gå til dans, hvor man da for lidt berøring af kvinder. Men hvor er det skønt, at det rusker op i noget. D] Hej Ex-Candy jeg synes det er stærkt at du kommer med din historie selvom den ikke er særlig køn.

Jeg håber at du kommer videre med dit liv. Mænd tror virkelig på at I nyder det. Det er sådan en som dig der kan hjælpe andre pige med at se at de ødelægger sit liv pg. Jeg studser lidt over det her: Ja, det er det Muligvis ikke et fair valg men dog et valg.

Du siger, du stadig har gæld, hvilket andre har studset over, har jeg set. En af mine meget gode venner har været på bordel i mange år. Og lad mig aflive to myter Den mmed, at alle afskyr det, er tvunget ud i det osv. I øvrigt, hvis du var tvunget ud i den situation, så vær sød at svare mig på et simpelt spørgsmål Misforstå mig ikke - jeg synes, din fortælling er rørende og tragisk; men jeg mener også, du bør tage ansvar selv, hvis du skal videre Jeg kunne ikke sidde i den alene.

Jeg ved ikke hvad mænd gør eller andre når de er i samme situation, nogen røver vel en bank. Hvis jeg viste hvad jeg skulle have gjort istedet havde jeg gjort det. Min mor og mig havde ingen kontakt på det tidspunkt for der boede hun sammen med min stedfar ennu.

Jeg stod i noget rigtigt møg og alt var kaos på det tidspunkt. Jeg ved godt at jeg ikke er klog eller særlig smart jeg har aldrig været ret god til noget. Jeg gik ud af skolen da jeg var 17 og har klaret mig selv med rengøringsjob indtil jeg mødte ham jeg blev gift med. Da min farmor døde fik jeg lige penge nok til et indskud til en lejlighed derfor var det mig der købte den, men vi skulle jo være fælles om det og vi var igang med at lave den iorden da han var utro. Jeg var nød til at sælge den igen selv om den ikke var færdiglavet til en lavere pris end da jeg købte den, derfor tog det lang tid inden jeg kunne sælge den og derfor mistede jeg så mange penge på den.

Jeg ved ikke hvorfor man gør dumme ting, Hvorfor gør man det? Hvorfor bliver nogen narkomaner selvom alle ved det er noget møg, hvorfor bliver nogen alkoholiker som min mor var, hvorfor laver folk noget lort med sit liv selvom man ved det er forkert? Jeg ved ikke hvad andre gør for jeg havde ikke andre jeg kunne spørge. Naturligvis ved jeg ikke, om det er sandt, det, du skriver - men der er ingen grund til altid at tro det værste om folk, så jeg stoler på dig [: Hvis man ellers kan blive ked af det af at læse noget skrevet af en, man ikke kender, så bliver jeg ked af det, når jeg læser det her:.

Men bortset fra det Du har valgt at tage ansvar for dit liv nu, du har fået kontakt med din mor igen, du er ude af miljøet og er håber jeg stoffri. Hvis du skulle få lyst, er du velkommen til at skrive til mig på jimmyaltanova gmail.

Og ja tror ufatteligt mange mænd benytter sig af ludere og utroskab i forbindelse med specielt mandefrokoster. Da er det ikke in at sige,, ved i hvad konen derhjemme har jeg valgt at leve mit liv med jeg tror sgu jeg går hjem og giver hende det hun sikkert savner, frem for tro deres manddom bliver større ved bedrag og snavs, der i værste fald saktens kan ende med kønssygdomme, fladbuk og andet lækkert, konen sikkert vil sætte pris på.

Og forsinkelser, møder i frokostpausen, ekstra kursus dage eventuelt med overnatning er vist rigtig meget udbredt for de mænd der finder en frille, der sikkert kører på flere mænd eller i værste fald betaler for noget der burde være skønt og gratis for alle, ikke mindst konen der sikkert både er tro og knokler røven ud af bukserne for et fjols.

Stærkt gået min pige, op på hesten igen og lad folk høre og forstå hvordan det sørme også er. Altså lidt lommepenge ved siden af det jeg tjener på mit 'normale' arbejde.

Jeg er en veluddannet pige fra en almindelig familie uden grimme oplevelser i bagagen. Jeg genkender altså absolut ikke din historie Candy, men jeg er ked af at det gik dig så skidt og håber inderligt, at du får det godt igen!

Det jeg prøver på at sige med mit indlæg er, at ikke alle ludere har det forfærdeligt. Dine modstandere er nok de fleste fakere. Fordi der er en der fortæller at hun har det dejligt med at sælge sig selv,for at få nogle matrielle goder.. Jeg siger bare føj Og jeg tror ikke på du har det så super,så må der være noget galt med dit hoved Der er stadig nogle sexfixerede kvinder, der synes at når de nu elsker sex og får ros for det, så kan de ligesågodt tjene lidt på det også[: FÅ gange lå jeg virkelig og tænkte: Jeg synes det må have været forfærdelig for dig, mænd må jo virkelig være nogle svin i dine øjne, trods de ikke er det alle sammen.

Det må jo også være forfærdelig som kunne at komme til en luder der har det dårlig med sit job, og vide at hun hadede en, og på den anden side glad han kom så luderen kan få penge.

Jeg kan ikke beskrive, de følelser der er i en når man er luder og hvorfor man pludselig ikke kan klare det længere. Det er noget der kommer inde i en uden at man rigtig er klar over det og man tror at det er alt muligt andet. Jeg har aldrig haft det godt inde i mig selv men jeg har lært at lukke det inde jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det og da jeg fik de amfetaminpiller af en af de andre piger, gik det godt troede jeg. Jeg har det bedre i dag og mit liv skal nok blive godt for jeg får hjælp selv om der er ventetid men nu ved jeg at jeg får hjælp.

Mulighed for lyd, chat og webcam i HD kvalitet. Velkommen indenfor i min frække verden, jeg vil glæde mig til at gøre dig til en del af den Løkken onsdag den SMukke danske Anna Nordjylland impulsiv godmail. Så kan du godt begynde at glæde dig. Du har lige nu kontakt med Danmarks frækkeste sygeplejerske og en ægte Domina. Her hos mig er intet for perverst eller for bizart. De ting du tænder og som du ikke kan finde andre steder, det kan du opleve i virkeligheden her hos mig.

Lady Gitte Jylland ladygitte gmail. Xenia er transvestit cm høj vægt 70 kg har skulderlangt hår ægte bryster B skål veludrustet Jeg er en sød og åben pige på 30 somre, jeg er cm høj og har dejlige runde former. Og naturlige 80E bryster, jeg har altid en lækker frisk barberet mis ; Den røde hundjævel er tilbage: P Mit hår er blevet farvet rødt igen til jer som har savnet det ; Jeg nyder at give dejlige kære.

Hun forlanger at hendes underdanige slaver og Tranny Slut hengiver sig 1. Skal din kone være min luder? Skal din kone gennemkneppes af en god tyk pik?

Du skal se på når jeg tømmer min pik ned i din kones hals!! Venlig, respektfuld og høflig mand. Jeg er ikke luder, tager ikke penge for det, er en vild bandit, der bare elsker sex, og er klar på det meste. Så ansøg over snap, så tager vi den der.

Mand på 36 fra Sønderborg søger en frisk ung pige 18 - ca. Du er slank, og er du tatoveret er det et plus, men dette er ikke et ufravig. Nemtøs trænger til pik og søger en aftale til i eftermiddag. Vi kan mødes nær Århus eller Randers og hygge os i naturen eller bil. Jeg er en buttet tøs midt i fyrrerne med store naturlige h-skåls patter, en stor røv og en stor appetit på pik.

Du er over Send en mail på sugar74 yahoo. Escort tirsdag aften d. Da jeg ser massage som mere end bare sex har jeg derfor valgt primært kun at tilbyde dette. Leder efter en ung kvinde der er til en god blanding af kinky og sensuel sex. Har mit eget sted i Odense, smid dags dato i e-mail emnet, så jeg ved at du er ægte og et nyligt billede af dig selv og dit nummer så jeg kan kontakte dig.

Så har jeg fået min første anmeldelse. Og ja den inkludere selvfølgelig en udløsning. Petite pige søges. Jeg er en 64 årig stor mand på cm og kg der leder efter en petite ung pige til sex.

Jeg tilbyder et stort beløb da jeg leder specifict efter en pige på 18 eller 19 der er lille af statur. Kontakt mig på mail hvis du er interesseret. Inkluder gerne alder, højde og vægt. Hej er total klar på et frækt møde i video 6 eller i det fri har et godt sted eller hvis du har stedet, er mobil så kan også hente dig, søger også en lækker luder boy, kunne være gavmild. Jeg er en venlig, ungdommelig og charmerende mand på 38 år, som har nogle problemer med selvtilliden og manglende erfaring, hvad angår kvinder.

Jeg er varm, ærlig, intelligent og får at vide, at jeg er rigtig god at snakke med. Min manglende intime erfaring afspejler altså ikke en manglende em.

Jeg er en 46 årig blond kvinde med fyldige former - erotisk buttet. Jeg kører ud til gentlemen, som primært tænder på analsex. Fransk og dansk er selvfølgelig også inkluderet i prisen. Alt er med kondom, så ingen spørgsmål, tak En halv time kr En time kr Hej i frække mænd. Jeg er en fræk og frodig kvinde 53 år. Jeg er cm og vejer kg og har hængebryster str E Jeg tænder på at være en amatør luder og tilfredsstille dig.

Jeg tilbyder alm blid sex. Min smukke kone lejes ud.

.

P Mit hår er blevet farvet rødt igen til jer som har savnet det ; Jeg nyder at give dejlige kære. Hun forlanger at hendes underdanige slaver og Tranny Slut hengiver sig 1. Skal din kone være min luder? Skal din kone gennemkneppes af en god tyk pik? Du skal se på når jeg tømmer min pik ned i din kones hals!! Venlig, respektfuld og høflig mand. Jeg er ikke luder, tager ikke penge for det, er en vild bandit, der bare elsker sex, og er klar på det meste.

Så ansøg over snap, så tager vi den der. Mand på 36 fra Sønderborg søger en frisk ung pige 18 - ca. Du er slank, og er du tatoveret er det et plus, men dette er ikke et ufravig. Nemtøs trænger til pik og søger en aftale til i eftermiddag.

Vi kan mødes nær Århus eller Randers og hygge os i naturen eller bil. Jeg er en buttet tøs midt i fyrrerne med store naturlige h-skåls patter, en stor røv og en stor appetit på pik. Du er over Send en mail på sugar74 yahoo. Escort tirsdag aften d. Da jeg ser massage som mere end bare sex har jeg derfor valgt primært kun at tilbyde dette. Leder efter en ung kvinde der er til en god blanding af kinky og sensuel sex. Har mit eget sted i Odense, smid dags dato i e-mail emnet, så jeg ved at du er ægte og et nyligt billede af dig selv og dit nummer så jeg kan kontakte dig.

Så har jeg fået min første anmeldelse. Og ja den inkludere selvfølgelig en udløsning. Petite pige søges. Jeg er en 64 årig stor mand på cm og kg der leder efter en petite ung pige til sex. Jeg tilbyder et stort beløb da jeg leder specifict efter en pige på 18 eller 19 der er lille af statur. Kontakt mig på mail hvis du er interesseret. Inkluder gerne alder, højde og vægt. Hej er total klar på et frækt møde i video 6 eller i det fri har et godt sted eller hvis du har stedet, er mobil så kan også hente dig, søger også en lækker luder boy, kunne være gavmild.

Jeg er en venlig, ungdommelig og charmerende mand på 38 år, som har nogle problemer med selvtilliden og manglende erfaring, hvad angår kvinder. Jeg er varm, ærlig, intelligent og får at vide, at jeg er rigtig god at snakke med. Min manglende intime erfaring afspejler altså ikke en manglende em. Jeg er en 46 årig blond kvinde med fyldige former - erotisk buttet. Jeg kører ud til gentlemen, som primært tænder på analsex. Fransk og dansk er selvfølgelig også inkluderet i prisen.

Alt er med kondom, så ingen spørgsmål, tak En halv time kr En time kr Hej i frække mænd. Jeg er en fræk og frodig kvinde 53 år. Jeg er cm og vejer kg og har hængebryster str E Jeg tænder på at være en amatør luder og tilfredsstille dig. Jeg tilbyder alm blid sex. Min smukke kone lejes ud. Kom og brug hende. Hun ønsker meget pik. Kom og knep min kone.

Hun er blindfolied, klar til dig i begge hendes frække huller. Hun sutter uden og tar det i munden. Hun er en flot dannet kvinde. Men denne dag står hun til rådighed for stive pikke og sperm, så kom og brug hende. Kan bruges som slikke og sutteslave, analt, klemmer, reb, tøs og meget mere. Har pikbur så min udløsning kan styres.

Jeg vil gerne stå til rådighed op til et døgn hvor jeg er slave for min ejer og gøre hvad der ønske. Amatør Kneppedukken vil udleve sin luderfantasi både Gangbang og enkeltebesøg. Det vil sige at du simpelthen får en advokat til at gå hele din økonomi igennem, og får gælden sat ned til en brøkdel f. Jeg ved ikke hvor i landet du bor, men prøv at tage kontakt til f. Retshjælpen eller lignende, eller få en snak med en socialrådgiver.

Det knæk du har fået psykisk, er der ingen der er interesseret i at du skal lide under resten af dine dage. Tværtimod har vi her i landet en lovgivning der har til formål at hjælpe folk op, hvis de har lidt et knæk. Så prøv at se hvad der er af muligheder i din nærhed. Har du mulighed for at kontakte "Reden"? Har en bekendt som arbejdede i branchen, hun betalte ialt. Skylder man 2 millioner er chancen for gældsanering langt større ved jeg af privat dyrt købt erfaring.

Jeg vil gi dig ret det er virkelig svært at finde ud af. Men sikkert er det en meget lille del der kan lide jobet, de vil jo bare tjene nogle gode penge.

Ja rigtig trælsk ikke at kan få det med damer til at fungere. Måske er det vigtig for dig at bare blive bedre til at tale med damerne. Jeg har selv haft meget glæde af at gå til dans, hvor man da for lidt berøring af kvinder. Men hvor er det skønt, at det rusker op i noget. D] Hej Ex-Candy jeg synes det er stærkt at du kommer med din historie selvom den ikke er særlig køn. Jeg håber at du kommer videre med dit liv.

Mænd tror virkelig på at I nyder det. Det er sådan en som dig der kan hjælpe andre pige med at se at de ødelægger sit liv pg.

Jeg studser lidt over det her: Ja, det er det Muligvis ikke et fair valg men dog et valg. Du siger, du stadig har gæld, hvilket andre har studset over, har jeg set. En af mine meget gode venner har været på bordel i mange år. Og lad mig aflive to myter Den mmed, at alle afskyr det, er tvunget ud i det osv. I øvrigt, hvis du var tvunget ud i den situation, så vær sød at svare mig på et simpelt spørgsmål Misforstå mig ikke - jeg synes, din fortælling er rørende og tragisk; men jeg mener også, du bør tage ansvar selv, hvis du skal videre Jeg kunne ikke sidde i den alene.

Jeg ved ikke hvad mænd gør eller andre når de er i samme situation, nogen røver vel en bank. Hvis jeg viste hvad jeg skulle have gjort istedet havde jeg gjort det.

Min mor og mig havde ingen kontakt på det tidspunkt for der boede hun sammen med min stedfar ennu. Jeg stod i noget rigtigt møg og alt var kaos på det tidspunkt. Jeg ved godt at jeg ikke er klog eller særlig smart jeg har aldrig været ret god til noget.

Jeg gik ud af skolen da jeg var 17 og har klaret mig selv med rengøringsjob indtil jeg mødte ham jeg blev gift med. Da min farmor døde fik jeg lige penge nok til et indskud til en lejlighed derfor var det mig der købte den, men vi skulle jo være fælles om det og vi var igang med at lave den iorden da han var utro.

Jeg var nød til at sælge den igen selv om den ikke var færdiglavet til en lavere pris end da jeg købte den, derfor tog det lang tid inden jeg kunne sælge den og derfor mistede jeg så mange penge på den.

Jeg ved ikke hvorfor man gør dumme ting, Hvorfor gør man det? Hvorfor bliver nogen narkomaner selvom alle ved det er noget møg, hvorfor bliver nogen alkoholiker som min mor var, hvorfor laver folk noget lort med sit liv selvom man ved det er forkert? Jeg ved ikke hvad andre gør for jeg havde ikke andre jeg kunne spørge. Naturligvis ved jeg ikke, om det er sandt, det, du skriver - men der er ingen grund til altid at tro det værste om folk, så jeg stoler på dig [: Hvis man ellers kan blive ked af det af at læse noget skrevet af en, man ikke kender, så bliver jeg ked af det, når jeg læser det her:.

Men bortset fra det Du har valgt at tage ansvar for dit liv nu, du har fået kontakt med din mor igen, du er ude af miljøet og er håber jeg stoffri. Hvis du skulle få lyst, er du velkommen til at skrive til mig på jimmyaltanova gmail. Og ja tror ufatteligt mange mænd benytter sig af ludere og utroskab i forbindelse med specielt mandefrokoster.

Da er det ikke in at sige,, ved i hvad konen derhjemme har jeg valgt at leve mit liv med jeg tror sgu jeg går hjem og giver hende det hun sikkert savner, frem for tro deres manddom bliver større ved bedrag og snavs, der i værste fald saktens kan ende med kønssygdomme, fladbuk og andet lækkert, konen sikkert vil sætte pris på. Og forsinkelser, møder i frokostpausen, ekstra kursus dage eventuelt med overnatning er vist rigtig meget udbredt for de mænd der finder en frille, der sikkert kører på flere mænd eller i værste fald betaler for noget der burde være skønt og gratis for alle, ikke mindst konen der sikkert både er tro og knokler røven ud af bukserne for et fjols.

Stærkt gået min pige, op på hesten igen og lad folk høre og forstå hvordan det sørme også er. Altså lidt lommepenge ved siden af det jeg tjener på mit 'normale' arbejde. Jeg er en veluddannet pige fra en almindelig familie uden grimme oplevelser i bagagen.

Jeg genkender altså absolut ikke din historie Candy, men jeg er ked af at det gik dig så skidt og håber inderligt, at du får det godt igen! Det jeg prøver på at sige med mit indlæg er, at ikke alle ludere har det forfærdeligt.

Dine modstandere er nok de fleste fakere. Fordi der er en der fortæller at hun har det dejligt med at sælge sig selv,for at få nogle matrielle goder.. Jeg siger bare føj Og jeg tror ikke på du har det så super,så må der være noget galt med dit hoved Der er stadig nogle sexfixerede kvinder, der synes at når de nu elsker sex og får ros for det, så kan de ligesågodt tjene lidt på det også[: FÅ gange lå jeg virkelig og tænkte: Jeg synes det må have været forfærdelig for dig, mænd må jo virkelig være nogle svin i dine øjne, trods de ikke er det alle sammen.

Det må jo også være forfærdelig som kunne at komme til en luder der har det dårlig med sit job, og vide at hun hadede en, og på den anden side glad han kom så luderen kan få penge. Jeg kan ikke beskrive, de følelser der er i en når man er luder og hvorfor man pludselig ikke kan klare det længere.

Det er noget der kommer inde i en uden at man rigtig er klar over det og man tror at det er alt muligt andet. Jeg har aldrig haft det godt inde i mig selv men jeg har lært at lukke det inde jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det og da jeg fik de amfetaminpiller af en af de andre piger, gik det godt troede jeg.

Jeg har det bedre i dag og mit liv skal nok blive godt for jeg får hjælp selv om der er ventetid men nu ved jeg at jeg får hjælp. Tak for dine hilsner[: Dejlig du er glad for dit arbejde. Jeg mener bestemt der burde skrides ind over for de stakler der er tvunget ud i det meningløse menneskehandel. Jeg mener bestemt ikke mændene skal være skyld i menneskehandel og burde ikke støtte det,. Jeg troede da at danske damer på bodeler for det meste har det godt, da de jo selv har valgt.

Så tror jeg da også på det skader dem. Men rigtig god der kommer nogen debat med forskellige mening. Det der gør du kan klare jobbet er jo nok også fordi du ingen grimme oplevelser har i bagagen. Ikke underlig at dem der har oplevet overgreb som børn tar endnu mere skade som luder.

Og ingen tvil om at mange af dem går ned. Man hører jo så meget om årsager grunden til at blive luder. Man hører meget det at det fleste ludere har været udsat for ensest som barn. Måske ville det være godt at få nogle faks på bordet.?? Det er ved at blive en trend på SOL-en, at hvis man er uenig, så er indslagene enten fordomsfulde eller fake!

Sandheden kunne være, at der er flere sider af samme sag. I hvert fald er det ingen løgn, at prostituerede meget ofte er eller bliver ulykkelige mennesker med store skader på sjæl og legeme. Kan man ikke respektere dem for deres valg i livet, kan man dog lade være med at nedgøre dem den dag de står i suppedasen!

Sexarbejderne har forskellige holdninger til de forskellige dagligdagsproblemer, de er ikke styret af moralske opstød eller et politisk parti.

Mænd tro at luder ligger og om hun nyder det fordi de så gerne vil have det skal være sådan.. Velbekommen siger jeg bare Så mænd lad være med at tro kvinder elsker at have sex som ludere Der var en af jer der skrev noget om en advokat der skulle kigge på min økonomi og det snakkede min mor og mig om her til formiddag. Vi har bestilt tid hos min bank og nu skal vi i næste uge snakke med en bankrådgiver der skal se hvad vi kan gøre.

Min mor har et gammelt sommerhus som hun måske kan tage et lån i som man ikke skal betale på før om 20 år tror jeg. Med det kan vi betale min gæld og så skal jeg ikke tænke på det, det vil være en kæmpelettelse.

Desværre har hun først tid om 2 uger men nu sker der noget. Ved en gældssanering kan man få rettens ord for, at den gæld man har f.

Om han så selv fik ideen at det kunne være en mulighed for dig, ville han ikke nævne det for dig. Det ville være fyringsgrund for ham. På den anden side, så er en gældssanering en yderst langsommelig og udmattende proces at komme igennem, og undervejs skal man simpelthen bare stå model til, at samtlige sten i ens tilværelse bliver endevendt, og som en anden skriver et sted, så kan man ikke være sikker på at få gældssaneringen, før hele sagen har været forelagt for en dommer i fogedretten, som så har bevilget en gældssanering som samtlige kreditorer er gået med til.

Her står du så med et valg, enten det ene eller det andet, det ene kan have sine fordele og ulemper, mens det andet kan have nogen andre fordele og ulemper. Hvis der er en mulighed for, at du simpelthen bare med din mors hjælp ved et pennestrøg her og nu kan få hele gælden visket af vejen, så kan det være en helt og aldeles udmærket løsning, det er dit valg.

Og som en og anden skriver andetsteds i tråden, så er det jo et spørgsmål om at træffe fornuftige valg. Det er helt op til dig. Under alle omstændigheder skal du ikke være i tvivl om, at der bare er rigtig mange, både her på sol og ude i "virkeligheden" der ønsker dig det godt, og vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig.

Tak for den beretning, her skulle dit nick stå, men jeg kan ikke rigtig få migselv til at bruge dig ludernick. Din historie har rørt mig dybt. Jeg vidste godt, at nogle prostituerede havde det som dig, men at få det slynget i hovedet på den måde er voldsomt. Jeg har aldrig selv besøgt en luder, men kunne faktisk godt tænke mig det.

Ikke for at have sex med hende det har jeg slet ikke lyst til , men for at høre din beretning fra dig selv. For at forstå en verden, der er ret fremmed for mig. At du vil dele din "Historie" med andre. Når jeg læser dette, er jeg glad for, at jeg som mand, aldrig har frekventeret bordeller. Desperation kan føre til meget, vi må håbe, at nogen kan lære af det du skriver. Har selv enorme problemer idag med min personlighed, planlagger at bliver gift, men jeg er ikke normal Det jo et net du ikke sa godt kan komme ud af..

Og man går som voksen automatisk ind i de mønstre, der gav en kælighed som barn. Tror det er derfor der er så mange ludere der har haft en barndom med overgreb af den ene eller anden art - kan også være af psykisk art. Hvis man underkastede sig blev man "elsket" - og man fortsætter så i samme ondartede cirkel som voksen.

Tror det også er sådan vi skal forstå de mange drengebander der huserer p. I disse grupper føler de unge sig bekræftet og accepteret - så de drives mod destruktive handlinger for at føle de "er til" at de eksisterer som mennesker - det er ligeledes enond cirkel. Jeg kommer så fra en forholdsvis god baggrund-penge manglede ikke.

Men jeg har så i en sen alder fundet ud af at jeg fik en masse kærlighed, hvis jeg gjorde mig lidt umulig og lod som om jeg ikke kunne finde ud af noget. Jeg var utrolig talentfuld som ung og mange ventede det helt store af mig - altså indenfor mit fag. Alligevel kan jeg nu se et mønster jeg siden ubevidst har fulgt, ved at sige nej til adskillige tilbud - og være stor en undskyldning for mig selv, ikke turde stille mig selv lige op overfor mine mandlige kollegaer f.

Dette næsten uanset hvad - ser mønstret overalt efterhånden hos venner og familie Sådan mener jeg vi alle har vores dårlige mønstre, som næsten ikke er til at komme ud af og som vi skal gøre en MEGA indsats for at kunne slippe ud af.

Men det KAN lade sig gøre - man skal blot have målet for øje og ikke slippe det af syne, samt opbygge en vilje som er drivkraften i det hele. Og den vilje kan ligesindede som selv er kommet op af muddergrøften ofte hjælpe en med. Så jeg synes du skal opsøge nogle forh. Jeg tror også du og andre kvinder der er havnet i det selvdestruktive mønster det er at leve som luder må starte med jer selv først: For det kan man godt.

Når man ser på sig selv og sit liv og hvor meget man har lidt, ja så opstår der en selvkærlighed som er sund - og hvis man ikke synker ned i selvmedlidenheden, kan man udvikle en kampgejst der giver overskud til langsomt at hive sig selv ud af den onde cirkel. Håber på I kan komme ud af jeres afhængighed af negativ bekræftelse! For det er ondskab og kulde I bliver udsat for - det er ikke kærlighed. Men I skal kræve kærligheden og der må man begynde med sig selv.

Et selvhad kan godt vendes til selvkærlighed, hvis man ser på sin situation og sit liv med kærlige fremfor fordømmende øjne.

Men jeg kan desværre ikke lade være med at være fordømmende når det hele drejer sig om matrielle gode,at de sælger sig selv Hvis det er på grund af sult,så foragter jeg mændene i den grad,over at udnytte andre mennesker [: Tak til jer alle sammen, jeg kan ikke beskrive hvordan jeg har det med alle de indlæg der er kommet ind.

Nogen af dem har givet mig et godt skub og ideer om hvad jeg skal gøre og det er nok det jeg har manglet. Det var en stor overvindelse at skrive om mit liv og jeg var bange for hvad folk ville skrive til mig.

Men jeg tror at det var en god ting for det har fået folk til at tænke og det var vigtigt for mig. Nelly skriver at hun ikke kan forstå hvorfor vi ikke tjente så meget, jeg tror at det er fordi vi havde en del der bare skulle have fransk på vej hjem fra arbejde og så var der stille i lang tid til folk gik i byen om aften og i den tid tjente vi jo ingen penge.

Jeg tror også at der er forskel på om man laver det fuld tid eller kun en gang imellem. Alle dem jeg kendte og som fik problemer arbejdede fuld tid som mig og det tror jeg gør en stor forskel. Jeg kan også se at der er andre her der har oplevet det på næsten samme måde som mig og selvom det ikke lyder så pænt I må ikke misforstå mig så er jeg glad for det, for så ved jeg at jeg ikke er unormal.

Tak fordi I skrev om jer også. Und wan du mit das finis bin, dan kan du zu deine kleine späss-junge-zimmer gehen und spiele mit deine kleine bitte dingeling, weil du an eine bild mit Rasmus Klump glahnen.

Har du mon set de fallerede jakkesæt fra Roskilde? Hvis de skulle leve af prostitution, ville det nok være som økonomiske bagmænd, hvilket sikkert også ville give en noget bedre forrentning! Ofrene fra Roskilde Bank har nok deres på det tørre. Vov ikke på at drage nogen sammenligning med den stakkels pige. Hvorfor skal vi indvies i mandens utroskab. Langt flere vestlige kvinder end mænd yngre end 50 år er utro. Hvis du synes utroskab er forkert kunde du starte med det.

IKKE fordi du har været en "luder". Du synger godt gør du,men mig får du ikke overbevist Det er og bliver aldrig normaliseret at være luder,det ville også være forfærdeligt Så syng du bare videre Kom ikke og sig det er normalt at sælge sin krop og sjæl..

Hvis de piger virkelig har så meget lyst til sex så behøver de da ikke tage penge for det Jeg forstår ikke hvorfor du skriver det her og hvrofor du kalder mig en spasser. Jeg har fortalt om mig og hvordan jeg oplevede det og hvordan nogen af de andre piger også havde det. Vi havde det ikke godt men det ved man aldrig før man er kommet ind i det. Man tror at man kan klare det man tror at det bare er at have sex med en mand men det er det ikke bare.

Rigtig mange af de piger jeg så og som var på samme steder som mig drak eller måtte tage amfetamin eller noget andet som kokain, nogen holdt bare op uden at sige hvorfor. Men næsten ingen var glade for det vi lavede. Jeg ved godt at der er nogen der kan lide det men de var ikke de steder hvor jeg var. Jamen hvad så med os der ikke kan lide det. Skal vi så bare tie stille og lade som ingenting fordi du ikke kan lide at se den anden side af livet som luder. En person der bare i den grad er stand til at træde andre ned, gøre dem kede af det og få dem til at føle sig dårligt tilpas, er en person der totalt mangler indfølelsesevne og empati, hvilket regnes for at være et karaktertræk hos psykopater.

Det er bare så typisk for sådan en, at nedgøre en person der er på vej opad. Den slags mennesker findes der desværre ret mange af, og man må jo lære at "manøvrere rundt i skærgården" uden at ramle alt for meget ind i "revene".

Jeg synes, som mange andre, at du ser ud til at være virkelig godt på vej, og jeg tror du har fundet en særdeles farbar vej gennem din åbne ærlighed om det du har været igennem. Men jeg tror også du skal i gang med at arbejde med din egen negative selvopfattelse, og lære at lade være med at være så fordømmende overfor dig selv. Du har været igennem et forløb der har været meget hårdt for dig, og alligevel har du fundet en vej frem til en løsning af problemerne, omend der er et stykke vej endnu.

Det er sgu' da stærkt gået, og det skal du huske at minde dig om. Forandring er altid svært, og kræver styrke. Og mennesker der er i stand til at "sadle om" og styre livet i en anden retning, er sgu' til enhver tid beundringsværdige, uanset hvad.

Så lær dig selv at kigge dig selv i spejlet, og vær glad for det du ser. Alle mennesker har sgu' da prøvet ting de ikke er alt for stolte af, men hvor er der også bare utroligt mange af dem som aldrig lærer af deres fejltagelser og bare bliver ved i den samme rille i det uendelige. Den slags menneske er du da ihvertfald ikke, og det synes jeg du skal gå i gang med at lære at være stolt over.

Jeg viste godt at der ville komme sådan nogen breve som det han skrev men det gør mig alligevel ked af det fordi jeg ikke kan forklare ham, hvad det er der er forkert med at sælge sig selv som luder og hvorfor nogen af os ikke kan klare det men går i stykker inde i hovedet. Jeg kender ikke de rigtige ord, måske skal man være psykolog for at kende de ord.

Men jeg læser alle de gode breve igen og igen og gemmer dem for de er med til at gøre mig glad, så mange gange tusind tak. Når man bruger ordet "forkert", så må man vel også mene at der i modsætning til det man mener der er "forkert", så må være noget der er "rigtigt". Og ovenover alt dette er der så et område de lærde kalder for "Etik", som vist nok er et helt universitetsstudium for sig selv. I det gamle Rom var prostitution et ganske almindeligt erhverv på lige fod med alt muligt andet, og der lå vel nærmest et bordel på hvert gadehjørne.

Og i det gamle Japan var det at blive "Geisha" jo da nærmest som at være regnet for "gudinde". For at sige det på rent dansk:. Og det er da i grunden mærkeligt at tænke sig, at sådan har vi mennesker faktisk temmelig sikkert også en gang været.

Men på et tidspunkt har vi så udviklet en "moral" der bare er totalt anderledes end Bonobo-chimpansernes. En fremherskende teori om svaret på det spørgsmål lyder på, at da der begyndte at opstå forskellige kønssygdomme fandt menneskene frem til at det nok havde noget at gøre med de hyppige skift mellem sex-partnere.

Det at blive smittet med en kønssygdom blev regnet for "Guds straf" for et syndigt levned, hvorimod det at have den samme sex-partner gennem hele livet blev regnet for ideelt, da de mennesker der levede på denne måde jo da klart havde langt mindre risiko for at blive udsat for "Guds straf".

Herfra kom så den sexual-moral vi kender så godt den dag i dag. Ingen sex før ægteskab, vær tro til døden jer skiller osv. I mellemtiden har man jo så fundet ud af, hvordan det rent faktisk forholder sig med kønssygdommene. Det har jo intet at gøre med "Guds straf". Men den nedarvede old-gamle sexual-moral hænger alligevel ved. Jamen rent faktisk er denne sexual-moral jo da slet ikke "kompatibel" med den menneskelige natur.

Vi er jo da dybest set af natur indrettet omtrent lige som vores nærmeste slægtninge, Bonobo'erne. Hvad sex angår ville det naturligste for os jo da være nårsomhelst at dyrke sex med hvemsomhelst det passede os hvorsomhelst. Men sådan er det bare ikke. Det er ikke altid partneren har lige så meget lyst som en selv, hvorved der opstår et behov for en "sikkerhedsventil", og her kommer der så prostitution ind i billedet.

Der kunne skrives stolpe op og ned om det her, og undertegnede er langtfra den bedst kvalificerede til at gøre det, og det at finde frem til hvad der egentlig er hvad er faktisk ikke helt så simpelt og ligetil som nogen måske vil prøve at påstå. Dem der påstår der er alt muligt forkert ved prostitution af den ene og anden grund, kan af andre påstås at ligge under for den vestlige verdens menneskefjendske dobbeltmoral.

Omvendt er der jo så mange der heller ikke slipper særlig godt fra at påstå der intetsomhelst er forkert ved prostitution. Det korte og det lange er, at det der med at man ikke kan forklare "hvad det er der er forkert med at sælge sig selv som luder", skal man sgu' ikke være ked af. Det er der sgu' da mange der heller ikke kan. Man kan da ihvertfald sige så meget, at prostitution ihvertfald ikke er strafbart, så i lovens forstand har du ihvertfald ikke gjort noget forkert. Man kan nærmest koge det hele ned til, at den eneste der egentlig kan afgøre dette, er dig selv.

Og mere er der vel ikke til det. Og så lade være med at lade dig påvirke af, hvad andre synes af den ene og den anden mærkelige grund.

Er du fuldstændig psykopat? Du viser tydeligt at du ingen selvrespekt har! Jeg tror, at det har at gøre med følelser logik for perlehøns. Ligesom ambulancefolk skal kunne abstrahere fra de voldsomme ting de er ude for i deres arbejde, skal en luder også kunne lukke af for følelserne i forbindelse med sit arbejde. Hvis du ikke kan holde en professionel og effektiv distance til kunden vil de oplevelser du får hobe sig op i dig og til sidst bryder du sammen.

Sex er for næsten tilsyneladende er der nogen der ikke lægger de store følelser i det os alle forbundet med store følelser og det gælder selvfølgelig også for mange ludere, der er lige så almindelige kvinder som os ikke-ludere. Det er de almindelige ludere, der bryder sammen - dem der ikke bryder sammen er "ambulancefolkene". Jeg tror en stor del af grunden til de bryder sammen også hænger sammen med alt den tys tys der er omkring det at være prostituerede.

Nu er det kun frivillige prostituerede jeg forholder mig til her. Dem der tvinges er en helt anden sag. Guderne skal vide at jeg hader de her talentshows som pesten, men: Jeg synes faktisk de har mere berettigelse end alle "fralæggelse-af-ansvar"-programmerne. Men ellers et udmærket indlæg Kaiser. Der er nok intet nyt i at de store TV stationer prostituerer sig for laveste fællesnævner, men den fællesnævner synes desværre også til at ha rykket sig. Det der dog også har rykket sig lidt hos DR er som du påpeger at man laver journastik om egne programmer.

Det var noget TV2 var gode til før i tiden, men jeg skal love for at DR også er kommet med på den. Mange tak for din hilsen. Jeg er så glad for alle dem der skriver deres historier også for det er den eneste måde vi kan få dem ud på så folk kan se at det ikke altid er så godt at være luder, at det ødelægger os.

Jeg håber også at vi på den her måde kan forhindre andre i at starte som luder. Min mor ved det og hun er meget ked af det, også fordi hun på en måde synes det er hendes skyld fordi hun ikke var der da jeg havde brug for hende på grund af min stedfar. Mon ikke billedet ændre sig når nu de stærke kvinder kommer på banen, de gider ikke offerrollen og kan finde ud af at sige fra når deres grænser overskrides.

Den typiske massagepige var dengang en lidt hardcore Nørrebro-pige, der var gået direkte ud af skolen for at blive prostitueret, mens branchen i dag i langt højere grad tiltrækker kvinder fra alle typer af baggrunde og fag. Først vil jeg gerne sige at jeg synes det er en utrolig barsk historie du fortæller og du må lyder til at have haft et hårdt liv. Nu ligner min fortid ikke din, men har også haft en rigtig rigtig hård barndom, men er der en ting jeg har lært så er det at man selv må blive voksen og tage ansvar for sit eget liv på et tidspunkt.

Jeg synes lidt du stadig bebrejder alt og alle for de valg du selv har taget i livet, som voksen. Jeg er af den overbevisning at der må findes andre alternativer end prostitution når økonomien presser, og undskyld for det jeg skriver nu, men måske det i virkeligheden handler om at det var det nemmeste arbejde hvor man tjente flest penge Jeg vil mene at vi har et godt velfærdssystem herhjemme i danmark, så folk ikke føler sig presset til lige præcis sådan nogle ting, og mange kvinder og for den sags skyld mænd har klaret situationen hvor samlivet ophører og man har hus sammen, og man bare skal af med det, fordi man ikke har råd.

Du lyder ret ulykkelig og indebrændt over en masse ting, forståeligt nok måske, og jeg kan da på sin vis også godt forstå du føler meget vrede mod de mænd du har været sammen med, fordi du inderst inde føler de har gjort dig ondt, men det er måske lige at stramme den, når du påstår at alle mænd gør sådan Der er jo i grunden ikke nogen grund til at gøre kvinderne herinde usikre på deres mænd.

Nogle mænd er faktisk hæderlige ærlige mænd, der bare hygger sig med kollegerne på en bar eller værtshus. I grunden kan jeg ikke læse ud fra din historie at du virkelig virkelig bare var nødt til at blive luder for at klare den og som voksen kunne du have taget helt andre valg og måske haft et godt liv i dag Du kunne også starte i dag og sige jeg vil videre med mit liv og væk fra min fortid Prøv at gøre det istedet for at sidde og bebrejde hele verden for din ulykkelige situation, når du selv langt hen ad vejen tog valgene.

Du blev stillet overfor et valg da din mand havde været dig utro, du valgte det der dengang virkede nemt, og det lyder det som om du helt selv valgte. Der var ikke nogen der satte en pistol for hovedet af dig og sagde du skulle gøre det.

Nu tager du konsekvenserne af det, fremfor at have taget den svære vej dengang og til gengæld måske have været ovenpå idag. Det kan godt være mit indlæg lyder som om jeg bare tvære ud i hovedet på dig at du kunne bare have gjort det og det, og undskyld for det, men jeg prøver bare at sige Tror du ikke at jeg mange gange har været ked af det valg jeg gjorde.

Jeg ville kun have passet telefonen men jeg er en af dem, der der meget nem at overtale til at gøre ting som man egenlig ikke vil og jeg tror også på folk når de siger noget til mig. Da den ene af pigerne på det første bordel hvor jeg passede telefonen ikke kom på arbejde mere, sagde hende der ejede det, at jeg kunne prøve bare et par dage til hun havde fundet en ny pige og jeg kunne tjene mange flere penge, som hun viste jeg manglede, end ved telefonen. Hun sagde også at jeg så pæn ud og jeg ikke skulle tænke så meget på det men bare smile og være glad så gik det hele.

Selvfølgelig kom der ikke nogen ny pige men bare en ny til at passe telefonen og da jeg sagde at det jo var mig der skulle det, sagde ejeren at det bare var midlertidig og nu skulle jeg ikke være så fjollet og kunderne var så glade for mig og at jeg klarede det meget fint. Hun var dygtig til at få mig til at tage mere og mere tid på bordellet og egenlig var det vel også fordi jeg havde nogen at snakke med. Jeg kunne have sagt nej men når man står midt i det er det svært.

Jeg ved at hun fik ansat flere senere på samme måde, så jeg var ikke den eneste. Det gik jo også godt i starten. Jeg kunne ikke se hvor jeg skulle gå hen med de problemer jeg havde med min lejlighed, den skulle sælges så jeg kunne finde noget billigere at bo i. Men hvis der var nogen der havde sagt til mig at det kunne ødelægge mig at være luder ville jeg aldrig nogen sinde have startet på det. Men det var der bare ikke nogen der gjorde. Jeg ville ikke have svaret på annoncen men måske fundet et rengøringsarbejde mere selvom det er et hårdt arbejde og man ikke tjener ret meget ved det.

Jeg ved godt at jeg er naiv og jeg er nem at narre men jeg har lært at folk nogengange er ligeglade med en, at man bare er en ting der kan bruges.

Det har jeg lært på en hård måde. De kunder der kom de steder jeg var, var ligeglade med mig, altså min person og det var ikke kun mig, der følte sådan. Det ved jeg for bagefter når en af os havde haft en kunde sad vi og snakkede sammen ved bordet og de andre sagde det samme som det jeg følte.

Men jeg er kommet ud af det nu og nu vil jeg videre med mit liv. Jeg vil prøve at få en uddannelse og få et godt liv og en kæreste en gang hvis jeg bliver klar til det.

Jeg ved at jeg er et venligt menneske og det er der ikke nogen der skal ødelægge. Jeg ved det er mange måneder siden denne tråd var i gang, men jeg har ikke været inde og se dit indlæg før nu Jeg krydser fingre for at det vil gå dig rigtig rigtig godt og at du om mange år kan kigge tilbage på et liv du kan smile af og være glad for.

Mener du, den kant der fortæller en lidt anden version af prostitutionsmiljøet end den lykkelige "Vi eeeeelsker at bolle en masse mænd og få en masse lækker sex for penge" kant. Ja, det er jo altid ubehageligt at se den grimme side af livet. Tænk at der er nogen der IKKE trives ved at sælge sex til mænd - puhadada. Det var et meget uddybende og fornuftigt svar skal jeg love for.

Vi er alle sammen meget klogere. Der er rigtig mange der har været i din situation, men ikke alle er da blevet ludere?? Efter min mening vælger man selv, du valge at beholde din lejlighed og skaffe penge til den!!

Mange har kun et værelse indtil de kommer på rette køl igen! Det virker på mig som om du skriver "det var sgu ikke min skyld " jeg blev luder, hvems skyld var det så? Måske er jeg hård, men jeg har selv haft en forhutlet barndom, med en alkoholisk far, en psykisk syg mor og sexuelle overgreb af man fars venner, men der er altid andre muligheder end at blive luder. Jeg beholdte ikke min lejlighed, den skulle sælges hurtigst muligt men det var svært for vi var igang med at renovere den da vi blev skilt, så den var svær at sælge.

Men jeg var nød til at betale til den så længe jeg ejede den. Du må læse mit svar til Varas for jeg orker næsten ikke at skrive det hele igen. Men jeg kan også spørge hvorfor bliver nogen kriminelle, de har jo også andre valgmuligheder. Nogengange er man altså bare ikke herre over sit eget liv og jeg har aldrig været god til at sige fra overfor andre.

Det hele er topstyret, man har set denne taktik før. Nu vil jeg ikke kalde sexarbejde. Den lader vi lige stå et øjeblik. Dernæst synes jeg du skulle tage at lave en lille søgning på nettet og finde de andre beretninger fra prostituerede og eks-prostituerede, der heller ikke kunne klare at prostituere sig selv.

Hvis du ikke selv kan finde dem så skal jeg nok finde dem frem til dig. Når du har læst dem kan du vende tilbage her og fortælle mig og de andre meddebattørere om de også er løgnere og propagandister hele bundtet. Du kalder sexarbejderne "de ægte sexarbejdere" - skal jeg forstå det på den måde, at hvis man bryder sammen af jobbet er man ikke en ægte sexarbejder? Det er menneskeskæbner vi her taler om - at sælge sig selv som luder er så kontroversiel og følelsesladet en ting, at det på INGEN MÅDE kan sammenlignes med noget som helst andet arbejde.

Hørte lige radioavis her kl. Læs hvilke vlkår de arbejder under: Der står blandt andet:. De arbejder i en særlig gruppe i Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, NEC, som moniterer prostitutionsmiljøet i Danmark og kan hjælpe politikredsene med oplysninger, uddannelse og hjælp under kontroller.

Som noget nyt er hun og kollegerne blevet en del af en nyoprettet Task Force, hvor eksperter fra Rigspolitiets forskellige afdelinger tager med ud og kan være politikredsene behjælpelige med aktionen og efterforskningen. Dermed kan langt de fleste spørgsmål af kulturel, social, juridisk og efterforskningsmæssig karakter blive klaret med det samme.

Deres reaktioner på politiets besøg er meget forskellige. De afrikanske kvinder er ofte meget mistænksomme og stoler ikke på nogen, mens især de østeuropæiske kvinder har en større forståelse for, at myndighederne kan tilbyde dem hjælp, fortæller Marie Bang Nielsen.

Husk lige på at der er kunder til disse kvinder ellers var de her ikke. Og husk også lige på, at problemet er stigende. Det er IKKE super-feministerne i folketinget, der skal træffe beslutninger på vegne af alle landets kvinder. Aldrig har jeg da hørt mere ynk en det du lukker ud, man må leve efter sin indtægt,min ex bor med 2 børn og har ca til mad og div pr mdr, og hun går sku ikke ud og spreder ben fordi økonomien er stram, nej du blev sikkert ramt af griskhed.

De har jo selv valgt det, så hvis man skal følge det I siger, skal de altså sejle deres egen sø, eller hvad. I har så travlt med at råbe fake fake fake fordi der er en der tillader sig at skrive sin livshistorie, og det passer åbenbart ikke ind i jeres smukke billede af luderlivet. FØJ for et menneskesyn, siger jeg bare. FØJ hvor skulle I skamme jer, I er kolde og kyniske individer. Jeg synes det er meget godt der er nogen der står frem og fortæller deres historie. Hendes historie minder noget om min venindes, der også måtte stoppe som luder.

Hun måtte stoppe fordi hun udviklede et voldsomt raseri mod kunderne, men hun er kommet ud af det igen med skindet på næsen. Jeg tror også at du Ex-Candy skal blive hel igen - du skal bare have tid og hjælp til det. Men jeg syntes jeg kan fornemme at du nu har fat i den lange ende. Held og lykke til dig fra Minna. Det er patetisk og dybt deprimerende at følge med i en debat som denne. Jeg kan bogstavlig talt høre og se mere end års ligeretskamp falde til jorden med et kæmpebrag.

Tænk at vi skulle komme så vidt, at det hele drejer sig om mænd skal have "ret" til at købe sig til sex hos kvinder eller ej. Hvad er det for et middelaldersyn at have på kvindekønnet - om I skal have lov til at købe kvinder eller ej. Mere end års kvindekamp og kvindekønnet er stadig et salgsobjekt.

For mig at se, er vi hastigt på vej ned ad bakke igen til et samfund hvor kvinder er mindreværdige dumme små gæs og det har I "kære medsøstre" selv været med til at lade ske. I er reduceret til babes og ludere. Arbejdede ik på noget bordel så alle pengene gik til mig. Jeg levede sku i luksus..

Hej ex-candy, vi er 2 piger der laver projektopgave om prostituerede. Vi ville høre om du ikke ville interviewes og det kan nemt gøres anonymt, hvis du ønsker det Det ville være super godt for vores projekt, og vi håber at du vil!

Hovedmenu Forside Debat Horoskoper. Anonym 9 år 9 måneder siden D] no bad feelings Må lige tænke og vende tilbage senere.

Håber du kommer igennem det Christian. Med venlig hilsen GLS Mail: Jeg håber du søger noget hjælp professionelt.. Men tak alle sammen for jeres varme hilsner og ønsker til mig. Til GLS jeg gemmer din mail adresse og kontakter dig når jeg har overskud. Jeg kan da også godt se nu at du på en måde er tvungen ud i det, på grund af du skulle bruge pengene, Man hører jo også om at massagaklinikker er med til at afhjælpe voldtægt og overgreb på børn, Jeg mener helt klart at voldtægt og overgreb på børn er meget forfærdelig, og i mit hoved tænkt det trods alt er bedre at gå til en luder??

Hvad er dine egentlige motiver? Gad vide hvor din hjerne er. SÅ er det fake, så er vi 2! Betalte du skat af dit arbejde? Jeg ønsker dig al held og lykke i fremtiden. Håber at høre fra dig og må du få et godt liv i fremtiden GLS. Jeg har læst din historie, og den er vel sand. Og hvem er det der scorer kassen på det her? Ha' det godt, og held og lykke fremover. Under alle omstændigheder vil jeg ønske dig god vind fremover.

Pøj pøj med det hele! Så ud og lån lidt mere inden du søger er mit råd desværre. Rigtig flot du kommer med din erfaring. Hvor er den økonomiske forskel så på, om du havde gjort det eller ej? Der er i din beretning flere skelsættende "statuspunkter", hvor du kunne vælge at stoppe.

Fx der, hvor du skulle have stoffer, smertestillende o. Hvad gør mænd så, hvis de har samme økonomiske trængsler?? God vind fremover [: Det er nogle rigtig gode spørgsmål, du stiller til sidst, må jeg indrømme I bagklogskabens lys sidder jeg her og tænker lidt over mit forrige indlæg Og vil i den anledning gerne undskylde for den lidt firkantede facon Man kan nemt stille livet på autopilot, bare man er skæv nok.

Hvor lang tid har du været luder.?? Jeg håber du har det godt idag[s][l][: Jeg ryster så meget nu at jeg næsten ikke kan skrive, men jeg er så glad. Håber du kommer videre med dit liv på en positiv måde. Man kan gøre mod sig selv, som man ville gøre, hvis det nu var en kær ven, man skulle hjælpe[: Med søsterlig hilsen Pus. Jeg tror du har meget ret idet du skriver.

Über unten genau und gewesen.

Knepper mor lej en luder

: Knepper mor lej en luder

SEXFILM MED ÆLDRE KVINDER VEJLE Engangsknald søges frække piger porno
Knepper mor lej en luder 991
SEX ANNONCER MASSAGE FYN Laura Lush Jylland laura. Ja jeg måtte også på lagnet pga Da min farmor døde fik jeg lige penge nok til et indskud til en lejlighed derfor var det mig der købte den, men vi skulle jo være fælles om det og vi var igang med at lave den iorden da han var utro. Du traf nogle virkelig dårlige beslutninger på egen hånd. Jeg ser længere nede, at du stadig skylder Men det KAN lade sig gøre - man skal blot have målet for øje og ikke slippe det af syne, samt opbygge en vilje som er drivkraften i det hele.
Knepper mor lej en luder Massage thy sexnu dk

Knepper mor lej en luder

Du kan tro vi havde selskaber på besøg når der var julefrokost og påskefrokost i firmaerne og man skulle i byen bagefter og jo kunderne ringede hjem til deres koner når de var på vej ud fra os. Jeg troede at det ville være en lettelse at skrive alt det her ned men det er faktisk temmelig hårdt. Det er godt at vi også kan fortælle det vi har oplevet. Jeg er så glad for at du også skrev om dig.

Du lyder som om du er kommet godt videre i livet. Lys og kærlighed Og tak til dig også. Rigtig Rigtig flot du skriver din oplevelse ned,så det kommer frem i lyset, også godt for dig selv at skrive tankerne ned. Jeg må sige at jeg blev utrolig rørt over dit indlæg, da jeg prøver at sætte mig i dit sted og jeg har virkelig meget ondt af dig, selv om jeg ikke har prøvet det på egen krop er jeg klar over at det virkelig har givet dig meget store ar. Jeg synes også den er meget strid den med at ringe hjem til konen og give trafik som undskyldning.

Det må jo virkelig beklæfte dig i at mænd er uærlige. Det må virkelig være meget svært for dig nu at tro på nogen mænd overhovedet. Jeg ville virkelig ønske for dig du kunne møde en mand der bare kunne være rigtig rigtig sød ved dig, og virkelig kunne støtte dig, men jeg kan godt forestille mig det er svært at få tillid til mænd. Jeg vil ønske for dig at der er nogen der vil hjælpe dig, håber det offenlige går ind og støtter dig. Jeg har heldigvis set eksempler på, at menneske der har haft en meget frygtelig barndom får en rimmelig liv efter vild meget arbejde med sig selv, samt meget terapi.

Jeg håber du en dag kan komme til at hjælpe andre for at undgå at komme i samme situation. Jeg synes virkelig det er forfærdelig at at nogen mennesker ikke behandler luder som ligeværdige.

Vi er jo alle mennesker hvor ingen er mere end andre. Hvis vi alle ville være med til at være kærlige og gøre vores bedste for at hjælpe hinaden, ville verden se meget bedre ud. Det her er langt mere end jeg havde forventet og håbet på, med alle de mennesker, der skriver til mig.

Min mor og jeg lever sammen nu i hendes lejlighed og vi har god støtte i hinanden. Uden hende var det ikke gået selvom hun også havde sine problemer at slås med. Jeg vil igang med en uddannelse som frisør, det kunne jeg godt tænke mig, så jeg skal nok komme videre med mit liv. Det skal jeg og jeg vil også gerne have børn en dag, men først skal jeg lære at trække vejret igen.

Men husk på det er fordi du selv er kommet frem med indlæget du får fil back. Du fortjener virkelig støtte fra andre da du er ærlig omkring din situation.

Jeg har da selv fået en hel anden syn på protution, Jeg har da før tænkt at sexslavehandel med udenlandste kvinder er meget forfærdelig, og hvor der virkelig burde sættes ind øjblikkelig, og mændene burde jo slet ikke være med til at holde liv i den slags.

Men jeg må dessvære indrømme jeg troede, at danske piger på massagaklinikkerne gjorde det for at tjene nogle hurtige penge og har valgt det selv.

Og vi hører jo også om dem der er glade for deres job som massagapige. Og hvis massagapigen og kunden er tilfreds er der ikke noget forkert i det.

Men hvis de i længden blive skadet er det jo ikke godt. Jeg kan da også godt se nu at du på en måde er tvungen ud i det, på grund af du skulle bruge pengene,. Man hører jo også om at massagaklinikker er med til at afhjælpe voldtægt og overgreb på børn, Jeg mener helt klart at voldtægt og overgreb på børn er meget forfærdelig, og i mit hoved tænkt det trods alt er bedre at gå til en luder??

Ja virkelig mærkelig hvorfor mænd er så primitive.? Jeg tror at mange mænd især singler går på massagaklinik for at få en snak og lidt berøring, måske var det en ide at mændene gik til alm. Jeg tror også at sexkunder kan ta skade, da nogle blive fusteret og skal prøve mange forskellige da mulighederne jo er store. Jeg er glad for at høre du har fremtidsplaner for dit liv, det er jo en kæmpe drivkraft for dig. Jeg tror ogs¨å du får et godt liv da du har viljen.

Går det for tæt på jer. Jeg kunne godt forestille mig at I har været nogen af mine kunder, dem der lige kom forbi omkring kl. Jeg har ikke læst alle svar, behøves ikke. Det oprindelige indlæg var nok - har selv været "glædespige" for år tilbage. Kan desværre genkende det hele, undtaget stofferne - og min værste kunde var strisser, ubarmhjertig, voldelig, truende og skred uden at betale med truslen om at hente mig. Jeg var så 'heldig' at 1. Alt sammen efter nøje udvælgelse gennem telefonsamtaler, mindst 2 pr.

Min adresse fremgik ikke af min hjemmeside eller andre annoncer og kunden fik først min adresse, når han ringede til mig en halv time før aftalt mødetid. Jeg var en rigtig luksusluder og det lykkedes mig selv at tro på, at jeg nærmest havde en mission ved at hjælpe mænd til et bedre sexliv. Nedturen begyndte med at jeg var nødt til at lovliggøre min forretning, - var blevet anmeldt til skattefar, arbejdsløshedskassen og kommunen. Måtte flytte da lejligheden ikke måtte bruges til erhverv.

Altså måtte jeg blive lidt mindre kræsen og måtte gennem ca. Jeg gik ned med flaget, tiltagende alkoholisme og dermed sværere ved at fastholde kunder. Blev heldigvis 'rigtig syg' og røg på hospitalet, fik psykologhjælp og er i dag godt i gang med selvstændig virksomhed, der intet har med sex at gøre, men jeg er ødelagt menneskeligt, kan ikke give og modtage kærlighed fra en mand, kan slet ikke nyde sex, - og har jeg et forhold til en mand, må jeg fake som jeg gjorde den sidste tid som sexarbejder.

Allerførst vil jeg sige at jeg synes at det er fedt at en som kender problemerne indefra blander sig. Det skal du helt klart have en applaus for, MEN Det lykkes alligevel for dig at få det til at lyde som om at det ikke var dit eget valg at starte som luder og lige den påstand giver jeg faktisk ikke en skid for.

Jeg har aldrig selv været hos en luder og jeg synes også at mænd der går til ludere er nogle svin, men du kan aldrig skyde skylden for at du var luder på andre end dig selv og that's a fact. Ellers synes jeg at det er stærkt gået af dig at du er kommet ud og jeg håber virkelig at du kommer helt ovenpå igen.

Tak skal du have, jeg er enormt glad for alle de hilsner jeg har fået. Jeg er ved at tude igen. Jeg har lavet nogen valg i mit liv som var meget dumme, de har ødelagt mig og jeg ved godt at det var mig selv der valgte den vej, for havde jeg været klogere eller haft mere mod til at sige nej var jeg ikke startet som luder men blevet ved telefonen.

Men jeg tror at hvis det var forbudt at være luder var jeg ikke kommet ind i det og det er vel det jeg vil prøve at forklare. Hvad jeg så havde gjort ved jeg ikke men jeg ville ikke have valgt den vej fordi det var forbudt. Du virker, i dine mange indlæg, som en klog og fornuftig pige. Jeg er sikker på at du nok skal klare dig i fremtiden [: Det gør tusidvis af andre hver måned. Du har åbenbart ikke været mere bundet til det, end alle andre som ikke tjener nok til at holde økonomien i gang.

Jeg kan gøre rent men det tjener man ikke ret meget ved. Jeg bor sammen med min mor nu og betaler af på min gæld og skal igang med en frisøruddannelse.

På en eller anden måde bliver man fanget af det. Jeg kan ikke beskrive det rigtigt men jeg ved at mange af de andre piger havde det på samme måde. De skulle kun lige tjene nok til det ene og det andet eller kun lige i et år men de blev alle hængende og kom ikke ud af det før de ente som mig eller værre. Titusinder af andre må leve med og endog opfostre børn af hvad de fortjener med at gøre rent.

Ja de har en lav løn, men de flæber ikke som du. Hvis det er rigtigt hvad du siger må du have fortjent flere gange mere end tusinder af andre. Og rengørerne betaler skat af deres indtægt. En af de andre piger hjalp mig med regnskabet for man skal også være momsregistreret. Men jeg forstår godt hvad du mener for der er en del der ikke betaler skat af de penge de tjener. Der er rigtig mange sorte penge i bordellerne. Du er ikke nødt til noget, eller du var ikke nødt til noget.

Du kunne have tigget på gaden eller sunget på gaden, fundet dig 3 jobs eller 4 hvis det er nødvendigt i stedet for prostitution! Du har ikke bare solgt din krop væk, men også din stolthed, ære og selvrespekt.

Det skulle du have tænkt på inden du begik dig den vej.. Jeg dømmer dig ikke, alle kan begå fejl, og det er modigt af dig at fortælle det til offentligheden, og jeg synes det er godt du gør det, så andre kan lære af det. Vi lever i Danmark, i et land hvor der findes så mange muligheder, så mange steder man kan få hjælp, det burde ikke være nødvendigt at vælge den vej som du gjorde. Din historie er rørende, og det med din stedfar rørte mig dybt, og nok den vigtigste grund til at det var så "let" ikke nedladende ment for dig at begå prostitution.

Jeg ville hellere være en fattig hjemløs med stolthed, æren og selvrespekten i orden end at være svag og blive luder. Det er måske forkert og lidt hårdt at komme med denne "hvis det var mig Jeg har læst de fleste af dine indlæg candy og jeg er kommet frem til, at du har det svært med din fortid. Jeg vil ønske for dig, at du må komme ud på den anden side, som man så romantisk siger, at du må få bearbejdet dine traumer og at du må komme ud på den anden side som et helt menneske, vid at jeg respekterer dig, det er ingen synd at indrømme man har fejlet i forhold til ens egne principper.

Men Puha, jeg skal nok komme videre og jeg kan måske komme ind i en selvhjælpsgruppe, indtil psykologen har tid. Jeg kunne aldrig finde på at fryde mig over dine dårlige valg eller se ned på dig for dem. Men du valgte altså selv! Du blev ikke lokket eller solgt til slaveri. Du blev ikke tævet eller truet til at suge amf. Du traf nogle virkelig dårlige beslutninger på egen hånd. Jeg har hørt næsten identiske historier fra nedslidte mennesker i modelbranchen og i barmiljøet.

Men nok om det. Jeg skriver egentlig for at gøre dig opmærksom på din egen tænkning: Det gør mig lidt ked af det, at du ser dig selv som mindreværdig, blot fordi du valgte et lavstatus-job. Du er ikke mindre værd af den grund. Det mener jeg af hele mit hjerte. Du er lige så god som os andre. Det håber jeg, at du en dag accepterer.

Jeg har aldrig været god til at sige fra overfor andre, heller ikke i skolen, så det er vel derfor jeg er endt hvor jeg er nu. Det var vel også derfor jeg ikke stoppede før det gik galt, hvis det er en undskyldning. De kunder der kom hos os så os ikke som ligeværdige, vi var en vare de købte. Jeg ved godt at jeg er uretfærdig overfor nogen af kunderne for det var ikke dem alle der var sådan men flertallet var desværre.

Jeg håber, du finder styrken til at sige fra, og bare bliver generelt bedre til at respektere dig selv. Det fortjener du fand'me! Det gjorde ondt at læse din historie Candy og jeg håber virkelig du kommer videre. Du skriver et sted, at du vil ind i en selvhjælpsgruppe og det tror jeg du vil kunne få glæde af. Det ærgrer mig blot, at du giver udtryk for voldsom antipati mod dine kunder, for jeg mener nu altså det langt fra er alle kunder der kan betegnes som "liderlige utro ægtemænd".

Ihvertfald ikke undertegnede, for jeg er slet ikke gift. Men jeg kan jo kun tale for mig selv. Om man så kan kalde mig liderlig, pervers og andre lidet flatterende udtryk, skal jeg ikke kunne udtale mig om. Jeg synes det ihverfald ikke selv, og betragter mig på mange måder som en ganske almindelig fyr, der er sådan omtrent lige som så mange andre, også hvad angår sexuel orientering.

Jeg er født med et lille fysisk handicap, der på en eller anden måde også har gjort et eller andet ved mig psykisk, så jeg bare har forbandet svært ved "det der med damer". Og da jeg ydermere er opvokset i et snerpet hjem, var det jo da heller ikke "noget man talte om". Så da jeg var kommet et stykke op i tyverne, og endnu ikke havde haft min "debut", fik jeg taget mig sammen til at gå på bordel. Jeg led på det tidspunkt af nogle frygtelige kærestesorger, men nu ville jeg sgu' prøve det!

Hele "forretningen" varede vel højst et par minutter, og det var bare kold "business" hele vejen igennem. Bagefter følte jeg mig bare snydt og til grin, så vandet drev af mig. Var det virkelig det hele? Havde livet virkelig ikke mere end det, at tilbyde mig? Jeg overvejede faktisk at tage livet af mig selv.

Det er mange år siden nu, men ikke meget har ændret sig. Jeg er stadig ugift single, men har fået et nogenlunde tåleligt liv "skruet sammen" trods alt med job, hus, bil, MC, 42" fladskærm osv. Hver gang en mulighed viser sig, er det bare som om, der går en "klap" ned. Og "prospektet" opfatter det vel nærmest som om jeg slet ikke er interesseret, hvilket egentlig ikke er tilfældet. Jeg kan ikke forklare hvorfor, og et eller andet sted er det vel nærmest en sag for en psykolog.

I tidens løb har jeg dog besøgt bordeller med jævne mellemrum, og jeg kunne vel også fortælle historier der kunne få en og anden til at måbe. Mange gange sværgede jeg, at jeg aldrig ville gøre det mere. Det var ikke værd at give penge for. Jeg glemmer for eksempel aldrig en gang hvor det bare var helt tydeligt at pigen var proppet til med et eller andet "dope", og jeg bemærkede også at hun havde ar på begge håndled.

Jeg var lige ved at brække mig, men hvad skulle jeg gøre? Og var det min skyld at hun var i den tilstand? En anden gang var det blevet sagt på telefonsvareren at der var en dansk pige på vagt jeg havde besøgt før, men det viste sig at være en meget ung asiatisk udseende pige, der simpelthen lyste langt væk af at være der imod sin vilje.

Kort tid forinden havde der været en udsendelse i fjernsynet om en thailandsk pige, der var blevet narret her til landet for at blive misbrugt på et bordel under slavelignende forhold, og det var efter min fornemmelse også noget i den retning der var tilfældet her. Jeg gik igen, og ringede anonymt til politiet og fortalte dem om min mistanke. Men jeg ved ikke om der blev fulgt op på mit tip. Bordellet eksisterer da ihvertfald stadig, men jeg er færdig med at besøge det.

Jeg vil bare ikke være med til at nogen bliver tvunget til at gøre noget imod deres vilje. Men det er da heller ikke sort altsammen. Det har da også indimellem "smagt lidt af fugl", og hvor er jeg bare misundelig på de mænd der kører parløb med sådanne "gudinder". En gang blev jeg endda ligefrem også forelsket i en pige på et bordel, men så gik "klappen" selvfølgelig ned igen.

Men der er nu altså nogen ting omkring alt det her, der undrer mig. Og muligvis kan du svare på det. Når nu man betaler ,- for en halv time, hvor stor en del af dette beløb beholder pigen så selv? Jeg har hørt historier om piger der har haft op til 25 kunder på en enkelt vagt. Jamen så skulle man da tro at hun ville være stinkende rig, hvis bare hun selv beholdt halvdelen, og jeg har da set piger der er på vagt op til flere gange om ugen, flere steder i landet. Men som sagt så aner jeg ikke hvor meget pigen egentlig selv beholder.

Kan du forklare mig hvordan det typisk hænger sammen, for det kunne jeg meget godt tænke mig at vide. Der er vel stor forskel fra det ene sted til det andet, men kan du give mig et eksempel? Hvis man i en årelang periode har haft en "ganske pæn" sort? Du mere end antyder jo at du hen ad vejen har haft et misbrugsproblem, som du så også er kommet ud af igen.

Hvor stort et beløb tror du selv du har sendt "den vej" i tidens løb? En ting der også undrer mig, er de hjemmesider man ofte ser for de enkelte klinikker. De billeder man ser af pigerne giver jo mange gange en indtryk af, at pigerne gør alt hvad de kan, for at få så mange kunder som muligt. Jeg synes bare ikke det giver mening. Hvis man "udstiller varen" på den måde, så virker det altså bare ikke særlig troværdigt, hvis man prøver på at fremstille sig selv bagefter som et stakkels offer for "liderlige utro ægtemænd".

Jeg mener at have set din reklame, og jeg mener også en gang jeg har besøgt dig, men er dog ikke sikker. Kan det passe at du holder pause frem til april ? Det står der ihvertfald der hvor jeg har kigget. Eller har du forladt branchen "for good"?

Der er nogle ting der undrer mig og jeg synes ikke det er helt nemt at få det til at passe sammen med det du skriver her. Jeg er ikke naiv, synes jeg ikke selv. Og jeg er udmærket godt klar over at der er rigtig meget snavs indenfor branchen, men jeg mener dog trods alt også at jeg har mødt piger der gør det, fordi de selv har valgt det, og når som helst kan vælge det fra, den dag de ikke vil længere. Men muligvis ER det bare naivt at tro det, jeg skal ikke kunne sige det.

Menneskers evne til at lave skuespil kan bare være helt utrolig mange gange, og jeg kan vel også stadigvæk narres, selvom jeg har nogen år på bagen. Men hende jeg engang besøgte, som kaldte sig Candy, havde jeg da ihvertfald ikke indtrykket af at hun havde specielt meget lyst til at tale mere med mig, da det "spændende" var overstået, så jeg valgte bare at gå igen, selv om jeg egentlig havde købt en halv time.

Og så kan man jo spørge hvem der egentlig har udnyttet hvem. Men sådan er der jo så meget. Jeg er virkelig ked af det, hvis dit selvværd bare er helt dernede. Og jeg håber virkelig at du kommer videre herfra og får skruet en fornuftig tilværelse sammen igen. Livet er sgu' for kort til selvbebrejdelser. Hvis det på nogen måde kan hjælpe dig, vil jeg da gerne sige undskyld, hvis du mener jeg på nogen måde har forvoldt dig skade. Men jeg kan bare ikke se hvad det er jeg skal sige undskyld for.

Vi har allesammen vores skeletter i skabet, vi har alle vores historier, vi har alle oplevet uret. Jeg har selv levet hele mit liv med mit handicap, men ikke desto mindre har jeg et behov der af langt de fleste betragtes som værende helt normalt.

Jeg kan bare ikke gøre som så mange andre, hygge sig med "lillemor" eller gå i byen og "score". Så engang imellem gør jeg så bare det jeg gør, fordi det er en mulighed jeg har. Og jeg ønsker bestemt ikke at gøre nogen skade, skal guderne vide. I øvrigt er det jo også så dyrt, at det ville ruinere mig, hvis jeg skulle gøre det på daglig basis.

Håber du vil svare, da jeg synes det kunne være interessant at få svar på de spørgsmål jeg mange gange har haft lyst til at stille. De gange jeg har prøvet at spørge, har jeg bare fået undvigende svar som bare helt klart har bekræftet mig i, at det bare er en særdeles lyssky branche hvor der er rigtig meget der ikke tåler at se dagens lys.

Jeg har ikke hørt om 25 kunder, jeg kan ikke tro det er sandt. Jeg arbejdede typisk fra onsdag til søndag om eftermiddagen og aften. Nogengange i weekenderne om natten. Nogen dage var bedre end andre, jeg kunne have kunder hvor jeg måske tjente mellem til kr. Vi skulle så betale for leje af værelse og telefonpasseren, det svingede mellem kr til kr pr vagt alt efter hvor bordellet lå.

Telefonpasseren skulle have mellem og kr pr vagt. Jeg skulle betale skat og moms af de penge der var tilbage, så nogen dage var der ikke ret meget tilbage til mig og andre dage tjente jeg - kr. Jeg ved ikke hvorfor man altid tror vi tjener så meget, dem jeg kendte gjorde ihvertfald ikke. Hvis man skal tjene penge på det, skal man nok køre det selv udenom et bordel eller selv eje bordellet og leje lokalerne ud. Der var ingen af os der blev rige.

Jeg kunne ikke selv finde ud af regnskabet så jeg skulle have hjælp fra en af de andre piger, der var bedre til regning end mig.

Jeg ved godt at der er mange sorte penge at tjene, men jeg tror mest det er telefonpasserne og bordelejerne og de ludere der kun har et par vagter om ugen der tjener sorte penge, for det er ikke så nemt at kontrollere.

Jeg har kun haft annonse i Ekstra Bladet så jeg ved ikke om du har været kunde hos mig eller en af de andre Candyer, jeg ved at der var andre der også hed det.

Jeg har ikke haft annonse i siden jeg stoppede i december og jeg vil under ingen omstændigheder starte igen. Jeg kan kun sige at ingen kunne vide at jeg ville bryde sammen som jeg gjorde, men jeg ved at jeg ikke er den eneste det er sket for. Hvis jeg havde vist det ville jeg have stoppet længe før og fundet en anden vej ud af min gæld. Og der er stadigvæk ting der undrer mig ved alt det her, men du har vel svaret så godt du overhovedet kan.

Men kunne det i grunden ikke tænkes at hende du stolede på i virkeligheden fik dine surt tjente skillinger "op under neglene"? Jeg har da ihvertfald kendt personer indenfor misbrugermiljøet, der bare var så "rådne" at de var parate til at sælge deres egne syge bedstemødre om nødvendigt, bare for at skaffe midler til det næste fix.

Jeg ser længere nede, at du stadig skylder Jeg kender ikke dine øvrige omstændigheder, men som jeg ser din historie synes jeg det lyder som en mulighed at du skulle prøve at ansøge om det, der hedder gældssanering.

Det vil sige at du simpelthen får en advokat til at gå hele din økonomi igennem, og får gælden sat ned til en brøkdel f. Jeg ved ikke hvor i landet du bor, men prøv at tage kontakt til f. Retshjælpen eller lignende, eller få en snak med en socialrådgiver. Det knæk du har fået psykisk, er der ingen der er interesseret i at du skal lide under resten af dine dage. Tværtimod har vi her i landet en lovgivning der har til formål at hjælpe folk op, hvis de har lidt et knæk.

Så prøv at se hvad der er af muligheder i din nærhed. Har du mulighed for at kontakte "Reden"? Har en bekendt som arbejdede i branchen, hun betalte ialt. Skylder man 2 millioner er chancen for gældsanering langt større ved jeg af privat dyrt købt erfaring. Jeg vil gi dig ret det er virkelig svært at finde ud af. Men sikkert er det en meget lille del der kan lide jobet, de vil jo bare tjene nogle gode penge. Ja rigtig trælsk ikke at kan få det med damer til at fungere.

Måske er det vigtig for dig at bare blive bedre til at tale med damerne. Jeg har selv haft meget glæde af at gå til dans, hvor man da for lidt berøring af kvinder.

Men hvor er det skønt, at det rusker op i noget. D] Hej Ex-Candy jeg synes det er stærkt at du kommer med din historie selvom den ikke er særlig køn. Jeg håber at du kommer videre med dit liv. Mænd tror virkelig på at I nyder det. Det er sådan en som dig der kan hjælpe andre pige med at se at de ødelægger sit liv pg.

Jeg studser lidt over det her: Ja, det er det Muligvis ikke et fair valg men dog et valg. Du siger, du stadig har gæld, hvilket andre har studset over, har jeg set. En af mine meget gode venner har været på bordel i mange år. Og lad mig aflive to myter Den mmed, at alle afskyr det, er tvunget ud i det osv. I øvrigt, hvis du var tvunget ud i den situation, så vær sød at svare mig på et simpelt spørgsmål Misforstå mig ikke - jeg synes, din fortælling er rørende og tragisk; men jeg mener også, du bør tage ansvar selv, hvis du skal videre Jeg kunne ikke sidde i den alene.

Jeg ved ikke hvad mænd gør eller andre når de er i samme situation, nogen røver vel en bank. Hvis jeg viste hvad jeg skulle have gjort istedet havde jeg gjort det.

Min mor og mig havde ingen kontakt på det tidspunkt for der boede hun sammen med min stedfar ennu. Jeg stod i noget rigtigt møg og alt var kaos på det tidspunkt. Jeg ved godt at jeg ikke er klog eller særlig smart jeg har aldrig været ret god til noget.

Jeg gik ud af skolen da jeg var 17 og har klaret mig selv med rengøringsjob indtil jeg mødte ham jeg blev gift med. Da min farmor døde fik jeg lige penge nok til et indskud til en lejlighed derfor var det mig der købte den, men vi skulle jo være fælles om det og vi var igang med at lave den iorden da han var utro. Jeg var nød til at sælge den igen selv om den ikke var færdiglavet til en lavere pris end da jeg købte den, derfor tog det lang tid inden jeg kunne sælge den og derfor mistede jeg så mange penge på den.

Jeg ved ikke hvorfor man gør dumme ting, Hvorfor gør man det? Hvorfor bliver nogen narkomaner selvom alle ved det er noget møg, hvorfor bliver nogen alkoholiker som min mor var, hvorfor laver folk noget lort med sit liv selvom man ved det er forkert? Jeg ved ikke hvad andre gør for jeg havde ikke andre jeg kunne spørge. Naturligvis ved jeg ikke, om det er sandt, det, du skriver - men der er ingen grund til altid at tro det værste om folk, så jeg stoler på dig [: Hvis man ellers kan blive ked af det af at læse noget skrevet af en, man ikke kender, så bliver jeg ked af det, når jeg læser det her:.

Men bortset fra det Du har valgt at tage ansvar for dit liv nu, du har fået kontakt med din mor igen, du er ude af miljøet og er håber jeg stoffri.

Hvis du skulle få lyst, er du velkommen til at skrive til mig på jimmyaltanova gmail. Og ja tror ufatteligt mange mænd benytter sig af ludere og utroskab i forbindelse med specielt mandefrokoster.

Da er det ikke in at sige,, ved i hvad konen derhjemme har jeg valgt at leve mit liv med jeg tror sgu jeg går hjem og giver hende det hun sikkert savner, frem for tro deres manddom bliver større ved bedrag og snavs, der i værste fald saktens kan ende med kønssygdomme, fladbuk og andet lækkert, konen sikkert vil sætte pris på. Og forsinkelser, møder i frokostpausen, ekstra kursus dage eventuelt med overnatning er vist rigtig meget udbredt for de mænd der finder en frille, der sikkert kører på flere mænd eller i værste fald betaler for noget der burde være skønt og gratis for alle, ikke mindst konen der sikkert både er tro og knokler røven ud af bukserne for et fjols.

Stærkt gået min pige, op på hesten igen og lad folk høre og forstå hvordan det sørme også er. Altså lidt lommepenge ved siden af det jeg tjener på mit 'normale' arbejde. Jeg er en veluddannet pige fra en almindelig familie uden grimme oplevelser i bagagen.

Jeg genkender altså absolut ikke din historie Candy, men jeg er ked af at det gik dig så skidt og håber inderligt, at du får det godt igen! Det jeg prøver på at sige med mit indlæg er, at ikke alle ludere har det forfærdeligt. Dine modstandere er nok de fleste fakere. Fordi der er en der fortæller at hun har det dejligt med at sælge sig selv,for at få nogle matrielle goder..

Jeg siger bare føj Og jeg tror ikke på du har det så super,så må der være noget galt med dit hoved Der er stadig nogle sexfixerede kvinder, der synes at når de nu elsker sex og får ros for det, så kan de ligesågodt tjene lidt på det også[: FÅ gange lå jeg virkelig og tænkte: Jeg synes det må have været forfærdelig for dig, mænd må jo virkelig være nogle svin i dine øjne, trods de ikke er det alle sammen.

Det må jo også være forfærdelig som kunne at komme til en luder der har det dårlig med sit job, og vide at hun hadede en, og på den anden side glad han kom så luderen kan få penge. Jeg kan ikke beskrive, de følelser der er i en når man er luder og hvorfor man pludselig ikke kan klare det længere. Det er noget der kommer inde i en uden at man rigtig er klar over det og man tror at det er alt muligt andet. Jeg har aldrig haft det godt inde i mig selv men jeg har lært at lukke det inde jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det og da jeg fik de amfetaminpiller af en af de andre piger, gik det godt troede jeg.

Jeg har det bedre i dag og mit liv skal nok blive godt for jeg får hjælp selv om der er ventetid men nu ved jeg at jeg får hjælp. Tak for dine hilsner[: Dejlig du er glad for dit arbejde. Jeg mener bestemt der burde skrides ind over for de stakler der er tvunget ud i det meningløse menneskehandel. Jeg mener bestemt ikke mændene skal være skyld i menneskehandel og burde ikke støtte det,.

Jeg troede da at danske damer på bodeler for det meste har det godt, da de jo selv har valgt. Så tror jeg da også på det skader dem. Men rigtig god der kommer nogen debat med forskellige mening. Det der gør du kan klare jobbet er jo nok også fordi du ingen grimme oplevelser har i bagagen. Ikke underlig at dem der har oplevet overgreb som børn tar endnu mere skade som luder.

Og ingen tvil om at mange af dem går ned. Man hører jo så meget om årsager grunden til at blive luder. Man hører meget det at det fleste ludere har været udsat for ensest som barn. Måske ville det være godt at få nogle faks på bordet.??

Det er ved at blive en trend på SOL-en, at hvis man er uenig, så er indslagene enten fordomsfulde eller fake! Sandheden kunne være, at der er flere sider af samme sag. I hvert fald er det ingen løgn, at prostituerede meget ofte er eller bliver ulykkelige mennesker med store skader på sjæl og legeme. Kan man ikke respektere dem for deres valg i livet, kan man dog lade være med at nedgøre dem den dag de står i suppedasen!

Sexarbejderne har forskellige holdninger til de forskellige dagligdagsproblemer, de er ikke styret af moralske opstød eller et politisk parti. Mænd tro at luder ligger og om hun nyder det fordi de så gerne vil have det skal være sådan.. Velbekommen siger jeg bare Så mænd lad være med at tro kvinder elsker at have sex som ludere Der var en af jer der skrev noget om en advokat der skulle kigge på min økonomi og det snakkede min mor og mig om her til formiddag.

Vi har bestilt tid hos min bank og nu skal vi i næste uge snakke med en bankrådgiver der skal se hvad vi kan gøre. Min mor har et gammelt sommerhus som hun måske kan tage et lån i som man ikke skal betale på før om 20 år tror jeg. Med det kan vi betale min gæld og så skal jeg ikke tænke på det, det vil være en kæmpelettelse. Desværre har hun først tid om 2 uger men nu sker der noget.

Ved en gældssanering kan man få rettens ord for, at den gæld man har f. Om han så selv fik ideen at det kunne være en mulighed for dig, ville han ikke nævne det for dig. Det ville være fyringsgrund for ham.

På den anden side, så er en gældssanering en yderst langsommelig og udmattende proces at komme igennem, og undervejs skal man simpelthen bare stå model til, at samtlige sten i ens tilværelse bliver endevendt, og som en anden skriver et sted, så kan man ikke være sikker på at få gældssaneringen, før hele sagen har været forelagt for en dommer i fogedretten, som så har bevilget en gældssanering som samtlige kreditorer er gået med til.

Her står du så med et valg, enten det ene eller det andet, det ene kan have sine fordele og ulemper, mens det andet kan have nogen andre fordele og ulemper. Hvis der er en mulighed for, at du simpelthen bare med din mors hjælp ved et pennestrøg her og nu kan få hele gælden visket af vejen, så kan det være en helt og aldeles udmærket løsning, det er dit valg.

Og som en og anden skriver andetsteds i tråden, så er det jo et spørgsmål om at træffe fornuftige valg. Det er helt op til dig. Under alle omstændigheder skal du ikke være i tvivl om, at der bare er rigtig mange, både her på sol og ude i "virkeligheden" der ønsker dig det godt, og vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig.

Tak for den beretning, her skulle dit nick stå, men jeg kan ikke rigtig få migselv til at bruge dig ludernick. Din historie har rørt mig dybt. Jeg vidste godt, at nogle prostituerede havde det som dig, men at få det slynget i hovedet på den måde er voldsomt.

Jeg har aldrig selv besøgt en luder, men kunne faktisk godt tænke mig det. Ikke for at have sex med hende det har jeg slet ikke lyst til , men for at høre din beretning fra dig selv. For at forstå en verden, der er ret fremmed for mig. At du vil dele din "Historie" med andre. Når jeg læser dette, er jeg glad for, at jeg som mand, aldrig har frekventeret bordeller. Desperation kan føre til meget, vi må håbe, at nogen kan lære af det du skriver. Har selv enorme problemer idag med min personlighed, planlagger at bliver gift, men jeg er ikke normal Det jo et net du ikke sa godt kan komme ud af..

Og man går som voksen automatisk ind i de mønstre, der gav en kælighed som barn. Tror det er derfor der er så mange ludere der har haft en barndom med overgreb af den ene eller anden art - kan også være af psykisk art. Hvis man underkastede sig blev man "elsket" - og man fortsætter så i samme ondartede cirkel som voksen.

Tror det også er sådan vi skal forstå de mange drengebander der huserer p. I disse grupper føler de unge sig bekræftet og accepteret - så de drives mod destruktive handlinger for at føle de "er til" at de eksisterer som mennesker - det er ligeledes enond cirkel.

Jeg kommer så fra en forholdsvis god baggrund-penge manglede ikke. Men jeg har så i en sen alder fundet ud af at jeg fik en masse kærlighed, hvis jeg gjorde mig lidt umulig og lod som om jeg ikke kunne finde ud af noget. Jeg var utrolig talentfuld som ung og mange ventede det helt store af mig - altså indenfor mit fag. Alligevel kan jeg nu se et mønster jeg siden ubevidst har fulgt, ved at sige nej til adskillige tilbud - og være stor en undskyldning for mig selv, ikke turde stille mig selv lige op overfor mine mandlige kollegaer f.

Dette næsten uanset hvad - ser mønstret overalt efterhånden hos venner og familie Sådan mener jeg vi alle har vores dårlige mønstre, som næsten ikke er til at komme ud af og som vi skal gøre en MEGA indsats for at kunne slippe ud af. Men det KAN lade sig gøre - man skal blot have målet for øje og ikke slippe det af syne, samt opbygge en vilje som er drivkraften i det hele. Og den vilje kan ligesindede som selv er kommet op af muddergrøften ofte hjælpe en med.

Så jeg synes du skal opsøge nogle forh. Jeg tror også du og andre kvinder der er havnet i det selvdestruktive mønster det er at leve som luder må starte med jer selv først: For det kan man godt. Når man ser på sig selv og sit liv og hvor meget man har lidt, ja så opstår der en selvkærlighed som er sund - og hvis man ikke synker ned i selvmedlidenheden, kan man udvikle en kampgejst der giver overskud til langsomt at hive sig selv ud af den onde cirkel.

Håber på I kan komme ud af jeres afhængighed af negativ bekræftelse! For det er ondskab og kulde I bliver udsat for - det er ikke kærlighed. Men I skal kræve kærligheden og der må man begynde med sig selv. Et selvhad kan godt vendes til selvkærlighed, hvis man ser på sin situation og sit liv med kærlige fremfor fordømmende øjne. Men jeg kan desværre ikke lade være med at være fordømmende når det hele drejer sig om matrielle gode,at de sælger sig selv Hvis det er på grund af sult,så foragter jeg mændene i den grad,over at udnytte andre mennesker [: Tak til jer alle sammen, jeg kan ikke beskrive hvordan jeg har det med alle de indlæg der er kommet ind.

Nogen af dem har givet mig et godt skub og ideer om hvad jeg skal gøre og det er nok det jeg har manglet. Det var en stor overvindelse at skrive om mit liv og jeg var bange for hvad folk ville skrive til mig. Men jeg tror at det var en god ting for det har fået folk til at tænke og det var vigtigt for mig. Nelly skriver at hun ikke kan forstå hvorfor vi ikke tjente så meget, jeg tror at det er fordi vi havde en del der bare skulle have fransk på vej hjem fra arbejde og så var der stille i lang tid til folk gik i byen om aften og i den tid tjente vi jo ingen penge.

Jeg tror også at der er forskel på om man laver det fuld tid eller kun en gang imellem. Alle dem jeg kendte og som fik problemer arbejdede fuld tid som mig og det tror jeg gør en stor forskel.

Jeg kan også se at der er andre her der har oplevet det på næsten samme måde som mig og selvom det ikke lyder så pænt I må ikke misforstå mig så er jeg glad for det, for så ved jeg at jeg ikke er unormal. Tak fordi I skrev om jer også. Und wan du mit das finis bin, dan kan du zu deine kleine späss-junge-zimmer gehen und spiele mit deine kleine bitte dingeling, weil du an eine bild mit Rasmus Klump glahnen.

Har du mon set de fallerede jakkesæt fra Roskilde? Hvis de skulle leve af prostitution, ville det nok være som økonomiske bagmænd, hvilket sikkert også ville give en noget bedre forrentning! Ofrene fra Roskilde Bank har nok deres på det tørre. Vov ikke på at drage nogen sammenligning med den stakkels pige. Hvorfor skal vi indvies i mandens utroskab.

Langt flere vestlige kvinder end mænd yngre end 50 år er utro. Hvis du synes utroskab er forkert kunde du starte med det. IKKE fordi du har været en "luder". Du synger godt gør du,men mig får du ikke overbevist Det er og bliver aldrig normaliseret at være luder,det ville også være forfærdeligt Så syng du bare videre Kom ikke og sig det er normalt at sælge sin krop og sjæl.. Hvis de piger virkelig har så meget lyst til sex så behøver de da ikke tage penge for det Jeg forstår ikke hvorfor du skriver det her og hvrofor du kalder mig en spasser.

Jeg har fortalt om mig og hvordan jeg oplevede det og hvordan nogen af de andre piger også havde det. Inkluder gerne alder, højde og vægt. Hej er total klar på et frækt møde i video 6 eller i det fri har et godt sted eller hvis du har stedet, er mobil så kan også hente dig, søger også en lækker luder boy, kunne være gavmild.

Jeg er en venlig, ungdommelig og charmerende mand på 38 år, som har nogle problemer med selvtilliden og manglende erfaring, hvad angår kvinder. Jeg er varm, ærlig, intelligent og får at vide, at jeg er rigtig god at snakke med. Min manglende intime erfaring afspejler altså ikke en manglende em. Jeg er en 46 årig blond kvinde med fyldige former - erotisk buttet. Jeg kører ud til gentlemen, som primært tænder på analsex. Fransk og dansk er selvfølgelig også inkluderet i prisen. Alt er med kondom, så ingen spørgsmål, tak En halv time kr En time kr Hej i frække mænd.

Jeg er en fræk og frodig kvinde 53 år. Jeg er cm og vejer kg og har hængebryster str E Jeg tænder på at være en amatør luder og tilfredsstille dig.

Jeg tilbyder alm blid sex. Min smukke kone lejes ud. Kom og brug hende. Hun ønsker meget pik. Kom og knep min kone. Hun er blindfolied, klar til dig i begge hendes frække huller. Hun sutter uden og tar det i munden. Hun er en flot dannet kvinde. Men denne dag står hun til rådighed for stive pikke og sperm, så kom og brug hende.

Kan bruges som slikke og sutteslave, analt, klemmer, reb, tøs og meget mere. Har pikbur så min udløsning kan styres. Jeg vil gerne stå til rådighed op til et døgn hvor jeg er slave for min ejer og gøre hvad der ønske. Amatør Kneppedukken vil udleve sin luderfantasi både Gangbang og enkeltebesøg. Først og fremmester det vigtigt at pointere at vi er amatøre og gør dette af lyst. Hun er 32 år lækre bryster og en fræk booty samt en lækker glat mis Hun må kneppes på kryds og tværs.

Jeg laver blow i solcenter eller naturen. Jeg har ikke mobilpay kun kontant afregning. Frk Dina Vild sød Midtjylland liderligevilddina6 gmail. Jeg laver blow i solcenter på Silkeborgvej i Åbyhøj Er i Åbyhøj i aften iaften blow kr sutter den og sluger.

Velkommen indenfor i min frække verden, jeg vil glæde mig til at gøre dig til en del af den Hadsten - torsdag den 7. SMukke danske Anna Midtjylland impulsiv godmail. Min kone og jeg har i lang tid snakket om at det kunne være frækt at prøve mænd mere til at give hende pik Vi tænker at vi vil være på et hotel i Tæt på århus som du betaler i morgen fredag fra 9: Jeg laver blow i solcenter på Silkeborgvej i Åbyhøj du skal bestille tid så kommer jeg til solcentret iaften blow kr.

Handjob med glidecreme ydelsen er Vildkatten1 Midtjylland fejlfri77 gmail. Velkommen indenfor i min verden, jeg vil glæde mig til at gøre dig til en del af den: Odense S- lørdag den 2. SMukke danske Anna Fyn impulsiv godmail.

Den frække sub amatørluder på 34år søger fyre til at tage hende på skift i det fri. Lørdag aften ca kl Hun vil stå klar til brug. Pris kr pr deltager. Trans søger pik og smæk onsdag over middag. Sex i det fri hos mig. Mellem kl Hej jeg er en fyr i tøsetøj som skal bruge en som vil smæk min numse mens jeg har ingefær i hullet og knep mig bagefter. Jeg har to bukke med en plade på som står diskret bag ved et skur hvor jeg kan ligge på mens jeg sutter dig og får pik af dig. Cash and go er din mulighed for at vise hvor underdanig og seriøs du er og giver mig og dig mulighed for at se om kemien er der til evt.

Faste møder,kontrakt slaveri osv.

Prostitutes in aarhus pornofilm med handling